LIKE ONLINE

Άρης στον Υδροχόο: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

Άρης στον Υδροχόο: Ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο

Στις 13 Φεβρουαρίου, ο Άρης, ο πλανήτης της επιθυμίας και της δράσης, εισέρχεται στον Υδροχόο και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τα μέσα Μαρτίου.

Όταν ο Άρης περιπλανιέται στο ζώδιο του Υδροχόου, αυξάνεται η αλληλεγγύη και η ανάγκη μας να βοηθήσουμε τους άλλους, ενώ κυριαρχεί μια παρόρμηση να αμφισβήτησης της εξουσίας και υπεράσπισης του συλλογικού δικαίου.

Διαβάστε παρακάτω ποια ζώδια επηρεάζονται περισσότερο:

Κριός

Ο Υδροχόος συμβολίζει την ανθρωπιά, τους στόχους και τους φίλους. Μπορεί να έχετε έντονες εμπειρίες σε αυτούς τους τομείς τη συγκεκριμένη περίοδο. Δώστε προσοχή στις σχέσεις με την οικογένεια και τους γονείς σας, καθώς κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης δοκιμάζονται. Θα αμφισβητήσετε τις αρχές που έχετε λάβει ως τώρα και μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις, αλλά θα καταλάβετε πολλά για τον εαυτό σας.

Σκορπιός

Ο Άρης είναι ο κυβερνήτης σας και αυτή η όψη σάς επηρεάζει έντονα. Μπορεί αυτή την περίοδο να παρεξηγήστε με το παραμικρό και να νιώθετε έντονη ζήλια, την οποία δεν μπορείτε να συγκρατήσετε. Πρέπει να θυμάστε πως ό,τι έχουν ή κάνουν οι άλλοι δεν αντανακλάται σε εσάς, οπότε αφήστε στην άκρη το κουτσομπολιό, διότι δεν θα σας βγει σε καλό. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει ευκαιρίες, αν αποδιώξετε τα αρνητικά και τοξικά σας στοιχεία. Σκεφτείτε, απλώς, πότε νιώθετε καλύτερα: όταν είστε ήρεμες με τους δικούς σας ή όχι;

Υδροχόος

Εκρηκτική είναι η ενέργεια τον τελευταίο καιρό στο ζώδιό σας, με τη συγκεκριμένη όψη να μην σας αφήνει ανεπηρέαστες. Η ενέργεια του Άρη σάς δίνει την ώθηση που χρειάζεστε για να υλοποιήσετε πολλά από τα σχέδιά σας. Ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση, αν και πρέπει να προσέξετε τα παιχνίδια εξουσίας και τα μυστικά. Αποφύγετε τις εντάσεις και τις δύσκολες συζητήσεις, ώστε να κυλήσουν όλα αναίμακτα.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top