ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Έλεγχοι της Αστυνομίας σε συνεργασία με το Τμήμα Τελωνείων - «Έμπλεξαν» με όσα εντοπίστηκαν στην κατοχή τους οι οδηγοί

Έλεγχοι της Αστυνομίας σε συνεργασία με το Τμήμα Τελωνείων - «Έμπλεξαν» με όσα εντοπίστηκαν στην κατοχή τους οι οδηγοί

Σε ελέγχους που πραγματοποίησε χθες στο σημείο διέλευσης Κάτω Πύργου–Λιμνίτη η Αστυνομία, σε συνεργασία με το Τμήμα Τελωνείων, ανευρέθηκαν στην κατοχή πέντε προσώπων, ποσότητες αδασμολόγητων προϊόντων καπνού, οικοδομικού υλικού, γεωργικού λιπάσματος και φυτοφαρμάκου, καθώς και βενζίνης.

Συγκεκριμένα, στο αυτοκίνητο ενός προσώπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 16 πακέτα τσιγάρα και στο αυτοκίνητο δεύτερου προσώπου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν πέντε (5) πακέτα καπνού.

Στο αυτοκίνητο τρίτου προσώπου, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα οικοδομικής γόμας, σε 15 πακέτα των 20 κιλών, ενώ στο αυτοκίνητο τέταρτου προσώπου, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα γεωργικού λιπάσματος, βάρους ενός κιλού, καθώς και ποσότητα φυτοφάρμακου, βάρους δύο λίτρων.

Τέλος, στο αυτοκίνητο πέμπτου προσώπου, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα βενζίνης, βάρους 30 λίτρων, μέσα σε δοχείο.

Όλα τα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Αντίποινα στο Ιράν αποφάσισε το Ισραήλ, κλειστά χαρτιά για το χρόνο επίθεσης

Καζάνει που «βράζει» είναι η Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ σε αντίποινα για το φονικό χτύπημα του δεύτερου στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου, έχει δεσμευτεί να απαντήσει στην Τεχεράνη και σταθμίζει τις επιλογές του για το τι θα κάνει. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top