ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΕΒΕ: Χαιρετίζει τα μέτρα στήριξης - Ικανοποίηση για κατάργηση του τέλους €350 για επιχειρήσεις

ΚΕΒΕ: Χαιρετίζει τα μέτρα στήριξης - Ικανοποίηση για κατάργηση του τέλους €350 για επιχειρήσεις

«Το ΚΕΒΕ χαιρετίζει τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΚΕΒΕ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «τα μέτρα, συνολικού κόστους €60 εκατ. είναι προς την ορθή κατεύθυνση και μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά στην αντιμετώπιση του πληθωρισμού και των άλλων επιπτώσεων από την αύξηση του ενεργειακού κόστους».

Σημειώνεται ότι ιδιαίτερη ικανοποίηση εκφράζει το ΚΕΒΕ για την παράταση μέχρι τις 30 Απριλίου της επιχορήγησης στον ηλεκτρισμό για τη βιομηχανία και την κατάργηση του τέλους, των €350 για τις επιχειρήσεις που αποτελούσε διαχρονικό αίτημα του ΚΕΒΕ.

Όπως τονίζει το ΚΕΒΕ, τα δύο αυτά μέτρα θα διευκολύνουν τις επιχειρήσεις στις δραστηριότητες τους και θα μειώσουν το λειτουργικό κόστος τους.

«Το ΚΕΒΕ θεωρεί ότι η φιλοσοφία των μέτρων, που είναι στοχευμένα και στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων του κράτους, συνάδει με τις πάγιες θέσεις του Επιμελητηρίου. Ταυτόχρονα το πακέτο των μέτρων θα λειτουργήσει θετικά για όλη την οικονομία, αφού επιχειρήσεις, νοικοκυριά και ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού θα τύχουν σημαντικής ελάφρυνσης και στήριξης στη δύσκολη αυτή συγκυρία για όλους», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top