Αποδεκτό το αίτημα Ομήρου: H Κυβέρνηση στέλνει τη λίστα Λαγκάρντ στη Βουλή

Αποδεκτό το αίτημα Ομήρου: H Κυβέρνηση στέλνει τη λίστα Λαγκάρντ στη Βουλή

Αποδεκτό το αίτημα του Πρόεδρου της Βουλής, Γιαννάκη Ομήρου, έκανε το απόγευμα της Πέμπτης, 17/09, η κυβέρνηση.

Σε γραπτή ανακοίνωση του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αναφέρει «η Κυβέρνηση, ανταποκρινόμενη σε γραπτό αίτημα του Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκη Ομήρου, θα παραδώσει αύριο αντίγραφο του μητρώου που σχετίζεται με τη "Λίστα Lagarde" στο Γραφείο του Προέδρου της Βουλής.»

Προσθέτει, «κοινή επιδίωξη είναι η πρόσθετη διασφάλιση και η ενίσχυση του αισθήματος εμπιστοσύνης των πολιτών ότι δεν θα υπάρξει καμία αλλοίωση των δεδομένων που περιλαμβάνονται στο σχετικό μητρώο.Ο Πρόεδρος της Βουλής έχει αναλάβει την υποχρέωση για λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφαλή φύλαξη και τη διασφάλιση της εμπιστευτικότητας των σχετικών πληροφοριών.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Εκλογές Μαΐου με ανοιχτές πληγές στη Δικαιοσύνη – Τι σηματοδοτεί η παρέμβαση της Αννίτας Δημητρίου

Την ώρα που τα κόμματα κινούνται με πυρετώδεις ρυθμούς για να ολοκληρώσουν τα ψηφοδέλτιά τους ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου, η κοινή γνώμη παρακολουθεί μια άλλη, πιο ανησυχητική πραγματικότητα: καταγγελίες για διαφθορά και εγκλήματα που παραμένουν ατιμώρητα, ισχυρισμοί για εμπλοκή πολιτικών προσώπων και μελών της Αστυνομίας, και ένα σύστημα θεσμών που φαίνεται να χάνει την αξιοπιστία του.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht