ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ετοιμαστείτε για βροχές και καταιγίδες - Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία

Ετοιμαστείτε για βροχές και καταιγίδες - Πότε ανεβαίνει η θερμοκρασία

σθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας ενδέχεται παροδικά να είναι αυξημένες, ενώ αναμένεται να υποχωρήσει την Κυριακή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο αρχικά θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και αργότερα στα ανατολικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο αργά το απόγευμα τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα δυτικά και στα βορειοδυτικά αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν αργά το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα ανατολικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος στις περισσότερες περιοχές, ωστόσο τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα κυρίως στα δυτικά και στα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και το απόγευμα αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές στα νοτιοδυτικά.

H θερμοκρασία την Κυριακή θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες τιμές για την εποχή. Τη Δευτέρα και την Τρίτη θα σημειώσει σταδιακά άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top