ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠτΔ για όλα: Από το Κυπριακό… στην ενέργεια - Οι αποκαλύψεις για απεσταλμένο ΕΕ και τα λάθη

ΠτΔ για όλα: Από το Κυπριακό… στην ενέργεια - Οι αποκαλύψεις για απεσταλμένο ΕΕ και τα λάθη

Διαβασμένος, με αυτοπεποίθηση και «προσεγμένα» αποκαλυπτικός εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στη διακαναλική συνέντευξή του με αφορμή την ολοκλήρωση ενός έτους διακυβέρνησης.

Ιδιαίτερη σημασία για το Κυπριακό έχει η αποκάλυψη ότι συνεχίζονται οι συζητήσεις για ειδικό απεσταλμένο από την ΕΕ και ότι αυτή η προσωπικότητα δεν είναι η Άγγελα Μέρκελ.

Στο κομμάτι ενέργεια, επίσης ανέφερε ότι αναμένει σύντομα ενημέρωση από την Ιταλική ENI για το πώς θα αξιοποιηθεί το κοίτασμα φυσικού αερίου στο Κρόνος 2 ενώ θα αξιολογηθεί και θα επαναπροκηρυχθεί το σχέδιο «Φωτοβολταϊκά για όλους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 15λεπτο μήνυμά του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε πως θα ακολουθήσουν αναλυτικές παρουσιάσεις των μέτρων που έλαβε οι Κυβέρνηση από τους αρμόδιους Υπουργούς ενώ στη συνέντευξή του ανέφερε καταληκτικά πως θα δώσει συνέντευξη και σε ηλεκτρονικά μέσα και εφημερίδες.

Ερωτηθείς για τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης και τα λάθη που έγιναν τόνισε πως «έγιναν λάθη σε επιλογές και συμπεριφορές και αυτές άλλαξαν αμέσως. Δεν έγιναν λάθος όμως σε πολιτικές που έβλαψαν την κυπριακή κοινωνία».

Όσον αφορά για τη δημοφιλία του και τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων σχολίασε πως «έχω ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη, γιατί οι απαιτήσεις του κοινού είναι πολλές, και χαίρομαι για αυτό. Και ο πήχης θα συνεχίσει να είναι ψηλά».

Αξίζει να σταθούμε στο γεγονός ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε συχνά κατά τη συνέντευξη ότι δεν στηρίζεται από κάποιο κόμμα και αυτό του κοστίζει στην εικόνα. «Δεν έχω την στήριξη κάποιου κόμματος, δεν έχω μια συμπαγή ομάδα που στηρίζει ότι συνειδητά κάνω. Είμαι κομματικά ‘ορφανός’», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλα όσα είπε ο Νίκος Χριστοδουλίδης εδώ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Επίθεση Ιράν σε Ισραήλ - Σειρήνες πολέμου ηχούν στη χώρα

Επίθεση Ιράν σε Ισραήλ - Σειρήνες πολέμου ηχούν στη χώρα

Το σύνολο –ή σχεδόν το σύνολό τους- των drones-καμικάζι που εκτόξευσε νωρίτερα το Ιράν καταρρίφθηκε, ανακοίνωσε Ισραηλινός αξιωματούχος στο Στρατιωτικό Ραδιόφωνο του Ισραήλ τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top