ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οδηγοί Προσοχή: Σε αυτούς τους δρόμους θα εκτελούνται εργασίες σε Λευκωσία και Πάφο- Αναλυτικά μέρες και ώρες

Οδηγοί Προσοχή: Σε αυτούς τους δρόμους θα εκτελούνται εργασίες σε Λευκωσία και Πάφο- Αναλυτικά μέρες και ώρες

Ανακοινώσεις εξέδωσε το Τμήμα Δημοσίων Έργων για εργασίες στις Επαρχίες Πάφου και Λευκωσίας.

1.Εργασίες καθαρισμού στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 11/3/2024 μέχρι την Παρασκευή 29/3/2024, εκτός Σαββατοκύριακων και αργιών, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00, στον αυτοκινητόδρομο (Α6) Πάφου – Λεμεσού θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας και στις δυο κατευθύνσεις λόγω διεξαγωγής εργασιών καθαρισμού στα ερείσματα.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

2. Εργασίες κλαδέματος και καθαρίσματος στον κυκλικό κόμβο ΓΣΠ

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την περίοδο 11/3/2024 – 28/3/2024, από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη, μεταξύ των ωρών 9:00 - 14:00, θα εκτελούνται από το Τμήμα Δασών εργασίεςκλαδέματος και καθαρίσματος της βλάστησης των κεντρικών νησίδων στην είσοδο και έξοδο από τον κυκλικό κόμβο του ΓΣΠ από και προς τη Λεωφόρο Φίλλιπου Παπακυριακού και τη Λεωφόρο Ανεξαρτησίας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας της κεντρική νησίδας για μήκος 100 - 200μ. περίπου κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκεΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

ΠτΔ από τη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου - «Συνειδητά, χθες το βράδυ, στείλαμε ένα θετικό μήνυμα προς την Τουρκία»

Ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της συζήτησης για τα συμπεράσματα για τις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως στάληκε ένα «θετικό μήνυμα» στην Άγκυρα, του οποίου η μετατροπή σε πράξεις «εξαρτάται από την πρόοδο στο Κυπριακό». Οι δηλώσεις έγιναν κατά την άφιξη του Προέδρου της Δημοκρατίας στις εργασίες της δεύτερης ημέρας της συνόδου κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top