LIFESTYLE

Μαμά Κύπριας ηθοποιού έψαχνε νυχτερίδα για να την αποξηράνει για γούρι!!!

Μαμά Κύπριας ηθοποιού έψαχνε νυχτερίδα για να την αποξηράνει για γούρι!!!

Μια ιστορία την οποία διηγήθηκε η ίδια η Κύπρια ηθοποιός, κάνοντας χιούμορ για το γεγονός!

Η Κύπρια ηθοποιός Χριστίνα Κυριάκου, αυτοσαρκάζεται ή καλύτερα κάνει πλάκα με αυτό που συνέβη πριν λίγες μέρες στο σπίτι της, αλλά και με την αντίδραση της μητέρας της.

Της Έλενας Τσιακούπη

Mια νυχτερίδα μπήκε ένα βράδυ στο σπίτι της Χριστίνας Κυριάκου. Την επόμενη μέρα η μητέρα της, ψάχνει απελπισμένα την νυχτερίδα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο προφίλ της στο Facebook, η ηθοποιός.

Η Χριστίνα της εξηγεί ότι η νυχτερίδα έφυγε, και αναρωτιέται γιατί η μητέρα της με τόση επιμονή ψάχνει να την βρει! Η απάντηση της, έκανε την ηθοποιό να σκάσει στα γέλια και να μοιραστεί μαζί μας αυτό το περιστατικό. Θέλοντας να δείξει πόσο αγαπά την μητέρα της αλλά και τα όσα «κουλά» μπορούν να συμβούν σε όλες τις οικογένειες! 

Έχετε μείνει με την απορία; Η μητέρα της λοιπόν, ήθελε για γούρι να αποξηράνει την νυχτερίδα...καθώς άκουσε πως αυτός ο μύθος ισχύει!!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top