LIKE ONLINE

Δέκα εύκολα και γρήγορα tip για να απολαμβάνετε περισσότερο το σεξ

Δέκα εύκολα και γρήγορα tip για να απολαμβάνετε περισσότερο το σεξ

Το σεξ δεν είναι απλώς διασκέδαση. Είναι και καλό για την υγεία. Κάθε οργασμός απελευθερώνει μεγάλες ποσότητες ωκυτοκίνης, της ορμόνης της χαράς, η οποία βελτιώνει τη διάθεσή.

Οι τακτικές ερωτικές περιπτύξεις θα μπορούσαν να βελτιώσουν την υγεία της καρδιάς, να μειώσουν το στρες και την κατάθλιψη, να ενισχύσουν την αυτοεκτίμησή και να συμβάλλουν σε έναν ήρεμο ύπνο.

Το να αγκαλιάζεστε κάτω από τα σεντόνια σας κάνει επίσης να νιώθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας και ενισχύει την αίσθηση της οικειότητας.

Οπότε, αν το σεξ προσφέρει τόσα θετικά, γιατί να μην το κάνετε ακόμα καλύτερο; Διαβάστε παρακάτω μερικά απλά και εύκολα tip για το πώς να γίνει η ερωτική σας ζωή πιο ενδιαφέρουσα και απολαυστική. Και εδώ μερικά ακόμη.

Το «περιτύλιγμα» μετρά

Αυτό το tip δουλεύει είτε έχετε σύντροφο είτε περνάτε καλά μόνες. Όταν αισθάνεστε όμορφα με τον εαυτό σας, τότε θα περάσετε και πολύ καλά. Ντυθείτε όπως σας αρέσει, φορέστε σέξι εσώρουχα και αφεθείτε στην απόλαυση.

Το πορνό δεν είναι αμαρτία

Διαβάστε ένα αισθησιακό μυθιστόρημα ή δείτε μία σέξι ταινία πριν ή και κατά τη διάρκεια του ραντεβού σας.

Η δοκιμή δεν είναι ντροπή

Αν κάποια κίνηση ή στάση από την ταινία που είδατε και το βιβλίο που διαβάσατε σάς άρεσε, μη διστάσετε να τη δοκιμάσετε – εφ’ όσον το ίδιο θέλει και το ταίρι σας.

Ο αισθησιασμός ξεκινά από πριν

Από την κουζίνα, το αυτοκίνητο, τα μηνύματα. Τα προκαταρκτικά είναι πολύ σημαντικά και μπορεί να ανεβάζουν τη διάθεσή σας πολύ πριν την κρεβατοκάμαρα.

Λίγη υγρή βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη

Το σωστό λιπαντικό μπορεί να κάνει το σεξ που δεν είναι και τόσο καλό σπουδαίο. Υπάρχουν διάφοροι τύποι λιπαντικού για να δοκιμάσετε, συμπεριλαμβανομένων των λιπαντικών με βάση το νερό και τη σιλικόνη, οπότε πειραματιστείτε για να δείτε τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Δώστε παραδείγματα

Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι στο κρεβάτι, συζητήστε το με το ταίρι σας και αν δεν μπορείτε να το πείτε ξεκάθαρα, χρησιμοποιήστε παραδείγματα. Δείξτε εικόνες ή σκηνές από ταινίες για όσα σας αρέσουν και θα δείτε πως θα δικαιωθείτε.

Προφύλαξη με ραβδώσεις

Σε κάθε περίπτωση, εκτός αν έχετε συμφωνήσει κάτι διαφορετικό, η προφύλαξη είναι απαραίτητη. Οπότε, αν θέλετε να νιώσετε μεγαλύτερη ευχαρίστηση, χρησιμοποιήστε προφυλακτικά με ραβδώσεις.

Δημιουργήστε το κατάλληλο περιβάλλον

Θέλετε η κρεβατοκάμαρά σας να αποπνέει αισθησιασμό, σωστά; Αν αυτό δεν συμβαίνει δεν χρειάζεται να την ανακαινίσετε, απλώς διώξετε ό,τι τη «βαραίνει». Αν, για παράδειγμα, έχετε παιδιά απομακρύνετε τα παιχνίδια τους κι αν τη χρησιμοποιείτε και ως γραφείο βάλτε στην άκρη χαρτιά, φακέλους και σημειώσεις.

Η δύναμη του μασάζ

Η επαφή δέρμα με δέρμα διεγείρει τις αισθήσεις και εκκρίνει την ορμόνη ωκιτοκίνη. Όσο περισσότερη ωκυτοκίνη απελευθερώνεται, τόσο μεγαλύτερη επιθυμία νιώθουμε και άρα τόσο μεγαλύτερη ευχαρίστηση θα νιώθουμε.

Διατηρήστε τα πράγματα απλά

Η υπερβολή δεν είναι βοηθά σε καμία φάση της ζωής μας. Το ίδιο ισχύει και με το σεξ. Έχετε προσγειωμένες προσδοκίες και απαιτήσεις, ώστε να απολαύσετε πραγματικά τη διαδικασία. Μπορεί να βλέπετε πορνό και να θέλετε να δοκιμάσετε νέα πράγματα, αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνετε και ακροβάτες για να τα καταφέρετε.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top