ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταιγιστικές εξελίξεις: Νέα ανακοίνωση των δικηγόρων των μοναχών - «Αφορούν άλλους κληρικούς οι σεξουαλικές πράξεις»

Καταιγιστικές εξελίξεις: Νέα ανακοίνωση των δικηγόρων των μοναχών - «Αφορούν άλλους κληρικούς οι σεξουαλικές πράξεις»

Νέα ανακοίνωση εξέδωσαν οι δικηγόροι των δύο μοναχών της Μονής οσίου Αββακούμ.

Κάνουν λόγο για πιέσεις για παραδοχή ενώ απαντούν και στα περί ροζ σκανδάλων.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Με την παρούσα επιθυμούμε να ενημερώσουμε το κοινό και τους πιστούς ότι οι ομολογίες των πελατών τους για διάπραξη οικονομικών και κανονικών / ηθικών παραπτωμάτων, ως επίσης και οι σχετικές έγγραφες παραδοχές εξασφαλίστηκαν με παράνομα μέσα και μεθόδους, αφού πρώτα είχε προηγηθεί η πολύωρη και παράνομη κράτησή και περιορισμός τους κατ' εντολή του Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής και με την συμμετοχή και συνέργεια πολυπληθής ομάδας ανθρώπων του, οι οποίοι τρομοκρατούσαν και απειλούσαν τους πελάτες μας. Επιπρόσθετα, οι πελάτες μας έτυχαν καταπιεστικής ανάκρισης και η οποιαδήποτε ομολογία και παραδοχή του δεν αποτελούσε προϊόν της ελεύθερης βούλησης και εκούσιας παραδοχής των πελατών μας. Αντιθέτως, υπό συνθήκες τρόμου και απειλών εξασφαλίστηκαν οι υπογραφές των πελατών μας επί προδιατυπωμένων εγγράφων ομολογίας.

Επιπρόσθετα "οι παραδοχές τους" εξασφαλίστηκαν και πάρθηκαν κάτω από περιστάσεις τέτοιες που έκδηλα έθεταν τους πελάτες μας σε μειονεκτική θέση, αφού η "ανάκριση τους" διήρκησε άνω των 14 ωρών χωρίς να τους δοθεί το δικαίωμα πρόσβασης στους δικηγόρους τους και μάλιστα χωρίς διαλείμματα, όπως προβλέπεται από τους σχετικούς κανονισμούς και την διέπουσα νομολογία

Εξίσου σημαντικό είναι να επισημάνουμε στους πιστούς, ότι η ισχυριζόμενη θεληματική και η οικειοθελή καθαίρεση τους εξασφαλίστηκε υπό τις πιο πάνω περιγραφόμενες συνθήκες.

Επιπρόσθετα, ενημερώνουμε το κοινό και τους πιστούς, ότι τα όσα σκανδαλοθηρικώς έχουν δει το φως της δημοσιότητας περί "ροζ σκανδάλων" και την διάπραξη σεξουαλικών αδικημάτων / παραπτωμάτων, δεν σχετίζονται με τους πελάτες μας και αφορούν άλλο Κληρικό και Αρχιμανδρίτη που διετέλεσε μέλος της Ιεράς Μονής Οσίου Αββακούμ. Το γραφείο μας επίσης εκπροσωπεί τους παραπονούμενους / θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον προαναφερόμενο κληρικό και έχουμε ενημερώσει την Ιερά Σύνοδο για τα πιο πάνω.

Οι δικηγόροι του Αρχιμανδρίτη ----------------- και του Αρχιμανδρίτη ------------------

Ανδριάνα Κλαϊδη

Νικόλαος Κουλούρης

TTC TEMPLE COURT CHAMBERS

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Επίθεση Ιράν σε Ισραήλ - Σειρήνες πολέμου ηχούν στη χώρα

Επίθεση Ιράν σε Ισραήλ - Σειρήνες πολέμου ηχούν στη χώρα

Το σύνολο –ή σχεδόν το σύνολό τους- των drones-καμικάζι που εκτόξευσε νωρίτερα το Ιράν καταρρίφθηκε, ανακοίνωσε Ισραηλινός αξιωματούχος στο Στρατιωτικό Ραδιόφωνο του Ισραήλ τα ξημερώματα της Κυριακής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top