Περιορισμοί στις πτήσεις για λόγους ασφαλείας στα αεροδρόμια της Μόσχας

Περιορισμοί στις πτήσεις για λόγους ασφαλείας στα αεροδρόμια της Μόσχας

Περιορισμοί στις πτήσεις επιβλήθηκαν σήμερα το πρωί στα αεροδρόμιο Ντομοντέντοβο, Βνούκοβο και Ζουκόφσκι της Μόσχας για λόγους ασφαλείας, όπως ανακοίνωσε η ρωσική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας.

Πέντε ουκρανικά drones καταρρίφθηκαν κοντά στη Μόσχα σήμερα.

Ρωσικές δυνάμεις κατέρριψαν σήμερα 12 πυραύλους που εκτοξεύθηκαν από την Ουκρανία προς τη ρωσική περιοχή Μπέλγκοροντ, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Την ίδια ώρα, κατασβέστηκε η πυρκαγιά στο διυλιστήριο πετρελαίου Σιζράν στη ρωσική επαρχία Σαμάρα, που δέχθηκε χθες επίθεση με ουκρανικό drone, όπως δήλωσαν σήμερα οι τοπικές αρχές σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Ένα 16χρονο κορίτσι σκοτώθηκε την Κυριακή στη ρωσική περιοχή Μπέλγκοροντ όταν οβίδα που εκτοξεύθηκε από τη Ουκρανία προκάλεσε πυρκαγιά στο σπίτι του, δήλωσε ο περιφερειακός κυβερνήτης Βιατσεσλάφ Γκλάντκοφ.

«Προς μεγάλη μας λύπη, σκοτώθηκε μια έφηβη 16 ετών», έγραψε στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram ο Γκλάντκοφ. Σύμφωνα με τον ίδιο, τραυματίστηκε επίσης ο πατέρας της.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η πρώτη τοποθέτηση για το επίμαχο βίντεο - «Σε κανέναν δεν θα δώσω το δικαίωμα να κατηγορηθώ για θέματα διαφθοράς»

Οποιοσδήποτε έχει στοιχεία για άμεσο ή έμμεσο χρηματισμό μου να τα καταθέσει αμέσως στις αρμόδιες Αρχές του κράτους, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ επεσήμανε πως οι ξένες εταιρείες που έρχονται στην Κύπρο για να επενδύσουν πρέπει να προσφέρουν και κοινωνικά, μέσα στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, για το κράτος.

BEST OF TOTHEMAONLINE