Αυτόν ψάχνουν για τη συμπλοκή σε ανεγειρόμενη πολυκατοικία στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία του

Αυτόν ψάχνουν για τη συμπλοκή σε ανεγειρόμενη πολυκατοικία στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφία του

Αναφορικά με σημερινή Αστυνομική Ανακοίνωση που αφορούσε τρία πρόσωπα τα οποία καταζητούνταν σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και πλημμελήματος, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, πρόκλησης τραυματισμού, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και κατοχής επιθετικού οργάνου, που διαπράχθηκε μεταξύ των ημερομηνιών 15-16/03/2024 στη Λεμεσό, έχουν συλληφθεί οι δύο, ηλικίας 27 και 25 ετών.

Για την ίδια υπόθεση, εξακολουθεί να καταζητείται ο 1. TAISIR AL ALI, 22 ετών, από τη Συρία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

Οι Βουλευτικές Εκλογές 2026 πλησιάζουν και το πολιτικό σκηνικό διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα. Το ThemaOnline δίνει βήμα στους πολίτες, μέσα από το νέο ThemaPoll.

BEST OF TOTHEMAONLINE