ΔΙΕΘΝΗ

Θρίλερ με 23χρονο που έπεσε στη θάλασσα από κρουαζιερόπλοιο – Οι ονειρικές διακοπές κατέληξαν σε τραγωδία

Θρίλερ με 23χρονο που έπεσε στη θάλασσα από κρουαζιερόπλοιο – Οι ονειρικές διακοπές κατέληξαν σε τραγωδία

Ο 23χρονος Liam Jones από το Dundee, ο οποίος βρισκόταν στο MSC Euribia, έπεσε στη θάλασσα από το κρουαζιερόπλοιο το περασμένο Σάββατο κοντά στην Ολλανδία.

Το κρουαζιερόπλοιο, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, είχε ξεκινήσει από το Σαουθάμπτον και κατευθυνόταν προς το γερμανικό λιμάνι του Αμβούργου.

Ο 23χρονος ταξίδευε με μέλη της οικογένειάς του, με την 20χρονη σύζυγό του Sophie Mcphee να δηλώνει χαμένη μετά το περιστατικό. «Νιώθω τόσο χαμένη. Απλώς… έφυγε» ανέφερε στην Daily Record.

«Δεν πρόκειται να τον ξαναδώ ποτέ. Είμαι συντετριμμένη. Έχω τόσα πολλά ερωτήματα και δεν παίρνω καμία απάντηση για το τι συνέβη» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η Sophie είδε για τελευταία φορά τον σύζυγό της στις 14 Μαρτίου, όταν ταξίδεψε από το Dundee στη Γλασκώβη για να συναντήσει την οικογένειά του πριν επιβιβαστεί στο πλοίο στο Σαουθάμπτον πριν από την κρουαζιέρα τους.

Ανέφερε ότι έλαβε ένα γραπτό του μήνυμα λίγο πριν εξαφανιστεί από το πλοίο, στο οποίο ισχυριζόταν πως ένιωθε ναυτία.

Ήταν η αδερφή του που ενημέρωσε τη γυναίκα του για την τραγωδία. Είπε ότι είχε δει βίντεο από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που τον έδειχνε να πέφτει στο νερό.

«Δεν έχω καμία επαφή από κανέναν έκτοτε» σημείωσε η Sophie. «Προσπαθώ να έρθω σε επαφή με το MSC από τη Δευτέρα αλλά ήταν πονοκέφαλος. Δεν μου απαντούν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο καπετάνιος επιβεβαίωσε πως ένας επιβάτης έπεσε στο νερό το περασμένο Σάββατο, σημειώνοντας πως ενημερώθηκαν οι αρχές.

Εκπρόσωπος της MSC Cruises είπε ότι οι αρχές στο Σαουθάμπτον επιβιβάστηκαν στο πλοίο για να διεξάγουν έρευνες για τον ιατροδικαστή.

Οι φίλοι και οι συγγενείς του 23χρονου δηλώνουν συντετριμμένοι και θέλουν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για το τραγικό συμβάν.

«Ανησυχώ εξαιρετικά για το τι συνέβη και προσπαθώ απεγνωσμένα να αναζητήσω πληροφορίες» σημείωσε η 20χρονη Sophie στην εφημερίδα Courier.

«Είναι φρικτό να μη γνωρίζουμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Η αστυνομία της Σκωτίας με ενημέρωσε πως αστυνομικοί στη Γερμανία εξετάζουν την υπόθεση».

Συντετριμμένοι οι δικοί του άνθρωποι

Δημοσίευσε ένα emoji με ραγισμένη καρδιά στη σελίδα της στο facebook μαζί με μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους.

Ο αδερφός του William Neil, 23 ετών, δήλωσε στην Courier πως ενημερώθηκε για το περιστατικό από την αστυνομία της Σκωτίας το βράδυ της Πέμπτης.

«Η οικογένεια και οι φίλοι του Liam είναι συντετριμμένοι από τα νέα. Είμαστε πραγματικά απογοητευμένοι με την MSC για την έλλειψη επικοινωνίας τους σχετικά με αυτό που συνέβη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Η πιο αγνή ψυχή και ο καλύτερος φίλος που θα μπορούσε να ζητήσει μια αδερφή» σημείωσε η αδερφή του Paula Delvin.

O 23χρονος φίλος του Liam, Jay Forbes, είπε ότι προσπαθούσε να επικοινωνήσει με άλλους επιβάτες στο πλοίο μέσω social media για να μάθει τις συνθήκες που οδήγησαν στην τραγωδία.

«Δεν μπορέσαμε να πάρουμε ακριβείς πληροφορίες για το τι συνέβη στον Liam. Είμαστε όλοι πολύ ανήσυχοι και απελπισμένοι για πληροφορίες» υπογράμμισε.

«Ένας επιβάτης στο MSC Euribia έπεσε στη θάλασσα στις 16 Μαρτίου καθώς το πλοίο έπλεε προς το Αμβούργο. Έγινε αναφορά στις αρχές. Η αστυνομία στο Σαουθάμπτον επιβιβάστηκε στο πλοίο και έκανε έρευνα» σημείωσε εκπρόσωπος της MSC Cruises.

«Είμαστε βαθιά λυπημένοι από αυτά τα νέα και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή. Σεβόμενοι το απόρρητο της οικογένειας, θα απέχουμε από την αποκάλυψη πρόσθετων πληροφοριών» προσέθεσε χαρακτηριστικά.

Ο εκπρόσωπος συμπλήρωσε επίσης πως η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας ήταν σε συνεχή επαφή με την οικογένεια.

«Στηρίζουμε την οικογένεια ενός Βρετανού υπηκόου μετά από ένα περιστατικό στην Ολλανδία» ανακοίνωσε το Foreign Office.

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top