LIKE ONLINE

Οι 5 φράσεις που χρησιμοποιούν οι ναρκισσιστές όταν τσακώνονται

Οι 5 φράσεις που χρησιμοποιούν οι ναρκισσιστές όταν τσακώνονται

Τα μεγαλύτερα red flags που πρέπει να προσέξεις

Σε κανέναν δεν αρέσει να τσακώνεται. Γεμίζεις αρνητικά συναισθήματα, όπως στρες, θυμό ή θλίψη, και προτιμάς να έχεις την ηρεμία σου. Όταν απέναντί σου έχεις έναν ναρκισσιστή, τα πράγματα γίνονται ακόμη δυσκολότερα.

Οι ναρκισσιστές είναι δύσκολοι άνθρωποι κι έχουν την επιθυμία να ελέγξουν τις πράξεις των άλλων. Ξεκινούν καυγάδες χωρίς λόγο και καταφέρνουν να σε εξοργίσουν σε δευτερόλεπτα –αυτό θέλουν να πετύχουν, άλλωστε.

Παρακάτω, θα δεις 5 φράσεις red-flags που χρησιμοποιεί ένας ναρκισσιστής όταν τσακώνεται. Να ξέρεις, να έχεις προετοιμαστεί.

  • «Σιγά, πώς κάνεις έτσι;». Εδώ, προσπαθεί να μειώσει τα συναισθήματά σου για να μην αναλάβει την ευθύνη των πράξεών του.
  • «Εσύ θύμωσες, όχι εγώ». Αν ακούσεις αυτήν τη φράση εν μέσω διαφωνίας, να είσαι σίγουρος για δύο πράγματα. Πρώτον, προσπαθεί να σου πει πώς νιώθεις και, δεύτερον, θέλει να αποφύγει τα συναισθήματά του.
  • «Ναι, εγώ φταίω για όλα». Αν σου λέει ειρωνικά αυτήν τη φράση και θυματοποιείται διαρκώς, είναι επειδή όντως το πιστεύει. Θεωρεί πως δεν έχει κανέναν σύμμαχο και όλοι τον έχουν παρεξηγήσει.
  • «Αν με αγαπούσες, δεν θα το έλεγες αυτό». Μία φράση που δείχνει ότι θέλει να σε χειραγωγήσει, για να συμπεριφερθείς όπως εκείνος θέλει.
  • «Θα έπρεπε να ήξερες ότι ενοχλήθηκα». Ένας ναρκισσιστής θεωρεί ότι όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω του και είναι χρέος μας να μαντεύουμε τα συναισθήματά του, ενώ δεν έχει κάνει καμία προσπάθεια να τα επικοινωνήσει.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top