Success Story: Κατάμεστο το Café de Paris boulangerie-patiserie στη Σαριπόλου

Success Story: Κατάμεστο το  Café de Paris boulangerie-patiserie στη Σαριπόλου

Στ΄ αχνάρια της La Croissanterie – Kolonakiou το Café de Paris boulangerie-patiserie!

Δεν πάνε ούτε δυο εβδομάδες από τότε που άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό το μικρό αδερφάκι της La Croissanterie – Kolonakiou στη Λεμεσό και ήδη ο κόσμος έδειξε εμπράκτως να το εκτιμά.

Τα φωτογραφικά μας στιγμιότυπα από το Café de Paris boulangerie-patiserie δεν αφήνουν καμία αμφιβολία γι΄ αυτό.

Όπως σημειώνει η ιδιοκτήτρια εταιρεία, «η νέα καφετέρια μας στην οδό Σαριπόλου στην Λεμεσό, που παραπέμπει σε γαλλικά κρουασαντερί της δεκαετίας του ΄40, είναι γεγονός, λοιπόν, και όπως είχαμε εξαγγείλει, ανταποκρίνεται στα ‘θέλω’ και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Πρόκειται για μια καφετέρια με μοναδική διακόσμηση που παραπέμπει στην εποχή του Β΄ παγκόσμιου πολέμου, αλλά με τις τιμές (κι ασφαλώς την ποιότητα) που σας έχουμε συνηθίσει στην La Croissanterie – Kolonakiou στη Λεμεσό.

Με ειδικό σεφ στις σαλάτες και στα cheese platters, αλλά κι όλα τα υπόλοιπα ποιοτικά γαλλικά προϊόντα με τα οποία σας έχουμε συνηθίσει, ανταποδίδουμε στους πελάτες μας τη ζεστή αγκαλιά που μας έδωσαν τιμώντας το μεγαλύτερό μας αδερφάκι την La Croissanterie – Kolonakiou».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE