Η EasyJet αναστέλλει μέχρι τον Οκτώβριο τις πτήσεις στο Ισραήλ

Η EasyJet αναστέλλει μέχρι τον Οκτώβριο τις πτήσεις στο Ισραήλ

Η βρετανική αεροπορική εταιρεία EasyJet ανακοίνωσε την Τρίτη των αναστολή των πτήσεων προς το Ισραήλ έως τις 27 Οκτωβρίου, επικαλούμενη την κατάσταση ασφαλείας στη Μέση Ανατολή.

«Ως αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης εξελισσόμενης κατάστασης στο Ισραήλ, η EasyJet έλαβε τώρα την απόφαση να αναστείλει τις πτήσεις της προς το Τελ Αβίβ για το υπόλοιπο της καλοκαιρινής περιόδου», ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας σε μια επικαιροποίηση χθεσινής ενημέρωσης, η οποιά έκανε λόγο για αναστολή μέχρι τις 21 Απριλίου.

«Στους πελάτες που έχουν κάνει κράτηση για να πετάξουν σε αυτό το δρομολόγιο μέχρι αυτή την ημερομηνία προσφέρονται επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της πλήρους επιστροφής χρημάτων» προσθέτει η εταιρεία.

Η απόφαση να ακυρωθούν όλες οι πτήσεις μέχρι τον Οκτώβριο έρχεται λίγο περισσότερο από ένα μήνα μετά την επανέναρξη των πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας προς το Ισραήλ, για πρώτη φορά μετά την τρομοκρατική επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου και τον πόλεμο που ακολούθησε στη Γάζα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

VIDEO: Με βλέμμα στο 2026 το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Ο απολογισμός και οι στόχοι του

Στο τηλεοπτικό του Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στον απολογισμό της χρονιάς που ολοκληρώνεται και στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης για το 2026, υπογραμμίζοντας την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, την πορεία της οικονομίας, τις μεταρρυθμίσεις στον δημόσιο τομέα, την κοινωνική πολιτική, καθώς και τις προσπάθειες για επανέναρξη των συνομιλιών με στόχο την επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE