Δείτε φωτογραφίες: Άμορφη μάζα σιδερικών το μοιραίο όχημα του 80χρονου Αναστάσιου
Συγκλονίζουν οι εικόνες από τη σκηνή του μοιραίου τροχαίου που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (28/08) στον αυτοκινητόδρομο Καλό Χωριό προς αεροδρόμιο Λάρνακας.
Ο Σουνάκ τόνισε μεταξύ άλλων στον Νετανιάχου ότι η κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή δεν είναι προς το συμφέρον κανενός. Σημειώνεται ότι η Βρετανία βοήθησε το Ισραήλ να αποκρούσει την αεροπορική επίθεση από το Ιράν τη νύχτα του Σαββάτου.
«Υπογράμμισε ότι η σημαντική κλιμάκωση δεν είναι προς το συμφέρον κανενός και θα βαθύνει μόνο την ανασφάλεια στη Μέση Ανατολή. Είναι μία στιγμή για να επικρατήσει ψυχραιμία» ανέφερε το γραφείο του Σουνάκ σε μια ανάγνωση της κλήσης.
Εκπρόσωπος του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού επιβεβαίωσε ότι οι δύο ηγέτες μίλησαν και δήλωσε ότι ο Νετανιάχου ευχαρίστησε τον Σουνάκ για την υποστήριξή του Ισραήλ.
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις