Le Figaro: Υπό ασφυκτική πολιτική πίεση ο Μακρόν μετά τις λεηλασίες και τα επεισόδια στη Γαλλία
Κεντρική θέση στο μήνυμα του Γάλλου προέδρου είχε η ανάγκη να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για τις καταστροφές και να αποζημιωθούν όσοι υπέστησαν ζημιές.

Ο Σουνάκ τόνισε μεταξύ άλλων στον Νετανιάχου ότι η κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή δεν είναι προς το συμφέρον κανενός. Σημειώνεται ότι η Βρετανία βοήθησε το Ισραήλ να αποκρούσει την αεροπορική επίθεση από το Ιράν τη νύχτα του Σαββάτου.
«Υπογράμμισε ότι η σημαντική κλιμάκωση δεν είναι προς το συμφέρον κανενός και θα βαθύνει μόνο την ανασφάλεια στη Μέση Ανατολή. Είναι μία στιγμή για να επικρατήσει ψυχραιμία» ανέφερε το γραφείο του Σουνάκ σε μια ανάγνωση της κλήσης.
Εκπρόσωπος του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού επιβεβαίωσε ότι οι δύο ηγέτες μίλησαν και δήλωσε ότι ο Νετανιάχου ευχαρίστησε τον Σουνάκ για την υποστήριξή του Ισραήλ.
ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




