Σούνακ σε Νετανιάχου: Μια περιφερειακή κλιμάκωση δεν είναι προς το συμφέρον κανενός

Σούνακ σε Νετανιάχου: Μια περιφερειακή κλιμάκωση δεν είναι προς το συμφέρον κανενός

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν την Τρίτη ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ με τον Ισραηλινό ομόλογό του, Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Ο Σουνάκ τόνισε μεταξύ άλλων στον Νετανιάχου ότι η κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή δεν είναι προς το συμφέρον κανενός. Σημειώνεται ότι η Βρετανία βοήθησε το Ισραήλ να αποκρούσει την αεροπορική επίθεση από το Ιράν τη νύχτα του Σαββάτου.

«Υπογράμμισε ότι η σημαντική κλιμάκωση δεν είναι προς το συμφέρον κανενός και θα βαθύνει μόνο την ανασφάλεια στη Μέση Ανατολή. Είναι μία στιγμή για να επικρατήσει ψυχραιμία» ανέφερε το γραφείο του Σουνάκ σε μια ανάγνωση της κλήσης.

Εκπρόσωπος του γραφείου του Ισραηλινού πρωθυπουργού επιβεβαίωσε ότι οι δύο ηγέτες μίλησαν και δήλωσε ότι ο Νετανιάχου ευχαρίστησε τον Σουνάκ για την υποστήριξή του Ισραήλ.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ερωτικές αντιζηλίες πίσω από την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Τον μαχαίρωσε πέντε φορές

Ερωτικές αντιζηλίες πίσω από την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Τον μαχαίρωσε πέντε φορές

Υπόθεση απόπειρας φόνου και πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης διερευνά η Αστυνομία σε βάρος 35χρονου, από τη Σρι Λάνκα, ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε σοβαρά με μαχαίρι 38χρονο ομοεθνή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE