Άφιξη μεταναστών: Πλήρωσαν χιλιάδες ευρώ για να έρθουν στην Κύπρο – Ταξίδευαν για 2 μέρες μέσα στη βάρκα

Άφιξη μεταναστών: Πλήρωσαν χιλιάδες ευρώ για να έρθουν στην Κύπρο – Ταξίδευαν για 2 μέρες μέσα στη βάρκα

Χιλιάδες ευρώ φαίνεται να πλήρωσαν οι παράτυποι μετανάστες που αφίχθηκαν χθες Τρίτη, 16 Απριλίου, στο λιμάνι της Λάρνακας, ενώ ταξίδευαν για δύο ολόκληρες ημέρες μέχρι να φθάσουν στην Κύπρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, εντός της βάρκας βρίσκονταν 13 άνδρες, μία γυναίκα και 6 παιδιά, οι οποίοι μετά την καταγραφή των στοιχείων τους μεταφέρθηκαν στο Πουρνάρα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι εν λόγω μετανάστες φαίνεται να πλήρωσαν σε άγνωστο πρόσωπο από τρεις χιλιάδες ευρώ, με σκοπό να έρθουν στην Κύπρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι 20 παράτυποι μετανάστες ξεκίνησαν το ταξίδι από το Ταρτούς στη Συρία την Κυριακή 14 Απριλίου και αφίχθηκαν στην Κυπριακή Δημοκρατία το βράδυ της Τρίτης, 16 Απριλίου.

Για την ώρα, οι Αρχές δεν προχώρησαν σε κάποια σύλληψη προσώπου.

*Κεντρική Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE