ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το who is who της νέας Προέδρου του Συμβουλίου «Φωνή» Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα

Το who is who της νέας Προέδρου του Συμβουλίου «Φωνή» Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης υπέγραψε σήμερα την επιστολή διορισμού της κας Κλέας Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα στη θέση της Προέδρου του Συμβουλίου "Φωνή".

Όπως αναφέρεται σε γραπτή δήλωση του Κυβερνητικού Εκπρόσωπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη, η έντονη κοινωνική δράση της κας Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα, καθώς και οι ακαδημαϊκές και εμπειρικές της γνώσεις αποτελούν εχέγγυο για επιτυχή πορεία ως Πρόεδρος της Φωνής.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την απερχόμενη Πρόεδρο της Φωνής κα Αναστασία Παπαδοπούλου, η οποία έχει επιτελέσει κατά τη διάρκεια της θητείας της ένα πραγματικά αξιόλογο και αποτελεσματικό έργο το οποίο χαρακτηρίζεται από ευαισθησία και την προσωπική της προσφορά.

 Το Συμβούλιο “Φωνή” είναι το αρμόδιο όργανο για την εφαρμογή της Εθνικής Στρατηγικής για την καταπολέμηση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης παιδιών.

Δείτε το βιογραφικό της

Η Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα, είναι μόνιμο μέλος του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού, στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου, στο γνωστικό αντικείμενο Φυσική Αγωγή.

Πραγματοποίησε τις βασικές της σπουδές (Β.Α.) στο Πανεπιστήμιο Μπέρκλεϋ (Berkeley) στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, στη Φυσική Αγωγή. Απέκτησε τον τίτλο Master of Arts (MA) στη Φυσική Αγωγή από το Πολιτειακό Πανεπιστήμιο Καλιφόρνιας Chico μετά διακρίσεως. Ως υπότροφος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών της Ελλάδας, ολοκλήρωσε με Άριστα τη διδακτορική της διατριβή στη Φιλοσοφική Σχολή τουΠανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει διακεκριμένη και πολυετή ανάμειξη σε θέματα που σχετίζονται με τον Ολυμπισμό, την Ολυμπιακή Παιδεία και τη Διοίκηση Αθλητισμού, με μακροχρόνια εθελοντική προσφορά και συμμετοχή σε σημαντικές επιτροπές της Κύπρου και του εξωτερικού.

Είναι Αντιπρόεδρος της Επιτροπής «Πολιτισμού και Εκπαίδευσης» των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών (EOC), Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Ακαδημιών (EOA), Μέλος της Επιτροπής Πολιτισμού και Εκπαίδευσης της Διεθνούς Ένωσης Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών (ANOC) και Μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης της Διεθνούς Ομοσπονδιας Αθλητιατρικής (FIMS).

Είναι Κοσμήτορας της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Κύπρου, Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Κυπριακής Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Επιτροπής, και Αντιπρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ιππασίας. Διετέλεσε Μέλος και Πρόεδρος του ΔΣ του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Είναι Μέλος της Αρχής Παιγνίων και Εποπτείας Καζίνου Κύπρου και Πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Φίλων Νεφροπαθών (ΠΣΦΝ)

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης τηςΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top