ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ελεύθεροι οι δέκα συλληφθέντες κατά τη διαδήλωση στην ΑΔΕ Λεμεσού - Απορρίφθηκε το αίτημα της Αστυνομίας

Ελεύθεροι οι δέκα συλληφθέντες κατά τη διαδήλωση στην ΑΔΕ Λεμεσού - Απορρίφθηκε το αίτημα της Αστυνομίας

Απορρίφθηκε το αίτημα της Αστυνομίας για κράτηση των δέκα προσώπων που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια εκδήλωσης διαμαρτυρίας, το Σάββατο, έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού, σε σχέση με τον θάνατο του νεαρού αλλοδαπού, ο οποίος πήδηξε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας, κατά τον έλεγχο μελών της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης.

Οι δέκα ύποπτοι, έξι άνδρες και τέσσερις γυναίκες, οδηγήθηκαν εκ νέου το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, καθώς η χθεσινή διαδικασία εξέτασης του αιτήματος προσωποκράτησης δεν ολοκληρώθηκε, λόγω του προχωρημένου της ώρας.

Το δικαστήριο ανέφερε πως δεν κρίνεται αναγκαία η περαιτέρω κράτηση τους για το ανακριτικό έργο που υπολείπεται, παρά το ότι υπάρχει εύλογη υπόνοια για διάπραξη των αδικημάτων που διερευνώνται εναντίον τους. Μεταξύ άλλων, εναντίον τους διερευνώνται αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, οχλαγωγία, δημόσια εξύβριση, διασάλευση της ειρήνης, αντίσταση κατά της σύλληψης και επίθεση εναντίον αστυνομικού.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δέκα πρόσωπα αναμένεται να κατηγορηθούν γραπτώς.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top