Σφοδροί άνεμοι σε όλη την Κύπρο - Έκκληση Πυροσβεστικής για ξυλεία λαμπρατζιάς – «Κίνδυνος για υποστατικά και ανθρώπινες ζωές»

Σφοδροί άνεμοι σε όλη την Κύπρο - Έκκληση Πυροσβεστικής για ξυλεία λαμπρατζιάς – «Κίνδυνος για υποστατικά και ανθρώπινες ζωές»

Η Πυροσβεστική Υπηρέσια κατόπιν επιθεωρήσεων σε διάφορους χώρους μετά από παράκληση τοπικών αρχών και Αστυνομίας, παρακαλεί το κοινό και όλες τις αρμόδιες Υπηρεσίες να λάβουν σοβαρά υπόψη τις εισηγήσεις της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, εισηγείται απομάκρυνση σωρών ξυλείας και άχρηστων υλικών τα οποία συσσωρεύτηκαν σε διάφορες περιοχές παγκύπρια με πρόσχημα το κάψιμο για το "έθιμο" της λαμπρατζιάς.

Ο κίνδυνος ένεκα των σφοδρών ανέμων που αναπτύσσονται σε όλη την Κύπρο είναι ιδιαίτερα αυξημένος.

«Η θερμική ακτινοβολία θα μεταφέρεται οριζόντια και όχι κάθετα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, με σοβαρό το ενδεχόμενο να επηρεαστούν υποστατικά, υποδομές και ανθρώπινες ζωές», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.