ΕΔΕΚ: Προεκλογική ουσίας, με σεβασμό στον ψηφοφόρο, ενάντια στις «Κασσάνδρες»

ΕΔΕΚ: Προεκλογική ουσίας, με σεβασμό στον ψηφοφόρο, ενάντια στις «Κασσάνδρες»

Διέψευσε τις «Κασσάνδρες» και τους μάντεις κακών η ΕΔΕΚ και δέκα ημέρες πριν την εκλογική αναμέτρηση της 9ης Ιουνίου, μπορεί να υπερηφανεύεται ότι διεξήγαγε μια προεκλογική εκστρατεία ουσίας, σε κάθε γωνιά της ελεύθερης Κύπρου, με επιτυχημένες εκδηλώσεις και συγκεντρώσεις και κυρίως με σεβασμό στους ψηφοφόρους.

Και ο σεβασμός στους ψηφοφόρους ξεκίνησε από το γεγονός ότι η ΕΔΕΚ, πρώτη άρχισε να ανακοινώνει τα ψηφοδέλτια της για τις δημοτικές εκλογές, δημοσιοποιώντας και πάλι πρώτη τις επιλογές της, ενώ ανακοίνωσε επίσημα το ψηφοδέλτιο της για τις ευρωεκλογές δεύτερη μετά το ΑΚΕΛ, προσφέροντας στους πολίτες τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τους υποψήφιους.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι άλλες κομματικές δυνάμεις, όπως το ΔΗΚΟ που μέχρι πρότινος ανακοίνωνε υποψήφιους, το ΕΛΑΜ το οποίο δεν έχει υποψήφιους σε όλους τους δήμους και δημοτικά διαμερίσματα και όπου έχει δεν είναι συμπληρωμένα τα ψηφοδέλτια και τη ΔΗΠΑ, η οποία τελευταία ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών ενώ και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν έχει ολοκληρωμένα ψηφοδέλτια παντού, αυτό που η ΕΔΕΚ πέτυχε, δηλαδή να καταρτίσει ψηφοδέλτια με 320 υποψήφιους, δεικνύει τις βαθιές ρίζες του κόμματος στην κοινωνία και την προοπτική που αναφύεται.

Και αυτό παρά τη δύο ετών εσωστρέφεια στην οποία μπήκε το κόμμα λόγω των υπονομεύσεων εντός και εκτός ΕΔΕΚ.

Τα ψηφοδέλτια της ΕΔΕΚ δεν είναι μόνο αριθμητικά επαρκή, αλλά είναι κυρίως ποιοτικά επιτυχημένα. Το γεγονός ότι σε μεγάλους Δήμους, όπως ο Στρόβολος, η Λευκωσία με τα Δημοτικά της Διαμερίσματα, η Λάρνακα, η Λεμεσός, η Πάφος, όπου πολλά νεαρά ηλικιακά πρόσωπα συνθέτουν τα ψηφοδέλτια, δεικνύει ότι η ηγεσία της ΕΔΕΚ προχωρά και πετυχαίνει το στόχο της ανανέωσης.

Όλη αυτή η εικόνα, με την κινητοποίηση παλαιών και νέων στελεχών, αλλά και με την προσθήκη νέων ατόμων που ενισχύουν τις τάξεις της ΕΔΕΚ, δημιουργεί μια αισιοδοξία ότι και πάλι η ΕΔΕΚ θα διαψεύσει τις δημοσκοπήσεις και θα επιτύχει τους στόχους της, που είναι η αύξηση των ποσοστών των βουλευτικών εκλογών του 2021 και η εκλογή ευρωβουλευτή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE