Εκλογές 2024: Τα ψηφοδέλτια που θα λάβει ο ψηφοφόρος και τα χρώματα τους

Εκλογές 2024: Τα ψηφοδέλτια που θα λάβει ο ψηφοφόρος και τα χρώματα τους

Ο ψηφοφόρος θα λάβει μέχρι έξι ψηφοδέλτια στις δημαρχούμενες περιοχές για την εκλογή μελών Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Προέδρου Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης, Δημάρχου, Αντιδημάρχου, Δημοτικών συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Στις κοινότητες θα λάβει μέχρι τέσσερα ψηφοδέλτια για την εκλογή μελών Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Προέδρου Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης, Κοινοτάρχη, μελών Κοινοτικού Συμβουλίου

Για τους ημικατεχόμενους Δήμους οι πολίτες λαμβάνουν ψηφοδέλτια για την εκλογή Δημάρχου, Αντιδημάρχου, Δημοτικών συμβούλων και μελών Σχολικών Εφορειών,

Όσον αφορά τα ειδικά εκλογικά κέντρα για τους κατεχόμενους Δήμους και Κοινότητες, οι πολίτες λαμβάνουν, ανάλογα με την περίπτωση, ψηφοδέλτια για την εκλογή Δημάρχου, Δημοτικών συμβούλων και μελών Σχολικών Εφορειών ή

Τα χρώματα των ψηφοδελτίων, για τα Μέλη Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είναι μπλε, Προέδροι Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης μωβ, Δημάρχοι κίτρινο, Αντιδημάρχοι καφέ, Δημοτικοί Σύμβουλοι λευκό, Μέλη Σχολικών Εφορειών πράσινο, Κοινοτάρχες πορτοκαλί, Μέλη Κοινοτικών Συμβουλίων γκρίζο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE