Yπουργός Υγείας: Εφικτή η εφαρμογή ΓεΣυ – Υπάρχουν τσιφλίκια

Yπουργός Υγείας: Εφικτή η εφαρμογή ΓεΣυ – Υπάρχουν τσιφλίκια

Εφικτή θεωρεί ο Υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης, την εφαρμογή του Γενικού Σχεδίου Υγείας εντός της θητείας του, τονίζοντας ότι σε αντίθετη περίπτωση θα το θεωρήσει προσωπική αποτυχία του.

Ο κύριος Παμπορίδης δήλωσε στο κρατικό κανάλι ότι «δεν μπορούμε πλέον να παραμένουμε στην σφαίρα του προγραμματισμού και της θεωρίας.»

Για τα γενικότερα προβλήματα στον τομέα της υγείας, είπε ότι «η πολιτεία απέτυχε να δώσει τα μέσα που απαιτούνται στους λειτουργούς Υγείας, ώστε να μπορούν να προσφέρουν τις αναμενόμενες υπηρεσίες στους ασθενείς.»

Ανέφερε εξάλλου ότι «όσοι είχαν δοσοληψίες με τον χώρο της υγείας γνωρίζουν πολύ καλά πού βρίσκονται τα βασίλεια και πού τα τσιφλίκια.»
Ο κύριος Παμπορίδης κατέστησε σαφές ότι «αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να λαμβάνουν οι πολίτες, οι οποίοι πληρώνουν τα δημόσια νοσηλευτήρια, τις υπηρεσίες που δικαιούνται», τονίζοντας ότι «η συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους είναι αναγκαία για να εξευρεθούν λύσεις.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

LIVE: Προς το Γκουάμ μετακινούνται τα αμερικανικά βαριά βομβαρδιστικά B-2 - Νέο κύμα επιθέσεων του Ισραήλ κατά ιρανικών εγκαταστάσεων

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Μετακίνηση βαριών βομβαρδιστικών προς το Γκουάμ, αποτροπή ιρανική τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο, νέο κύμα επιθέσεων οι κύριες εξελίξεις της ημέρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE