Θεμιστοκλέους: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αρνήθηκε να ψηφίσει στις Ευρωεκλογές

Θεμιστοκλέους: Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αρνήθηκε να ψηφίσει στις Ευρωεκλογές

Δεν δέχθηκε να συμμετέχει στην διαδικασία ψηφοφορίας για τις Ευρωεκλογές, ο ανεξάρτητος βουλευτής Ανδρέας Θεμιστοκλέους.

Έξι διαφορετικά ψηφοδέλτια, για έξι διαφορετικούς θεσμούς. Οπως ο ίδιος εξήγησε πρόκειται για ανεξάρτητες εκλογές που θα έπρεπε ο πολίτης να έχει το δικαίωμα της αποχής σε μια από αυτές.

Μιλώντας στην εκπομπή Εκλογές 2024 ανέφερε, «Είναι πρόστυχο να υποχρεώνεται ο πολίτης να παίρνει έξι ψηφοδέλτια, να μην του επιτρέπεται η αποχή από καμία εκλογική αναμέτρηση και να του λέει ο Προεδρεύων στο εκλογικό κέντρο, αντί αποχή να ρίξει λευκό».

Όπως ανέφερε ο κ.Θεμιστοκλέους, δεν πρέπει να χρησιμοποιείται το επιχείρημα ότι είναι υποχρεωμένος να ψηφίσει για όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις επειδή αποφάσισε να προσέλθει στις κάλπες.

Δείτε το βίντεο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο.