Ενώπιον του Κακουργιοδικείου τα 4 μέλη οικογένειας για βιασμούς ανηλίκων

Ενώπιον του Κακουργιοδικείου τα 4 μέλη οικογένειας για βιασμούς ανηλίκων

Αρχίζει σήμερα ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης των τεσσάρων μελών της ίδιας οικογένειας, που θεωρούνται ύποπτα σε υποθέσεις βιασμών και άσεμνων επιθέσεων εναντίον συγγενικών, στην πλειοψηφία τους, προσώπων, την περίοδο 1992-2002.

Συνολικά επτά πρόσωπα έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες εναντίον των τεσσάρων, έναν 63χρονο, την 64χρονη πρώην σύζυγο του και τους δυο τους υιούς, ηλικίας 36 και 37 ετών, οι οποίοι θα έχουν να αντιμετωπίσουν 47 κατηγορίες που αφορούν, μεταξύ άλλων, συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος, βιασμού, απόπειρας βιασμού, διαφθοράς γυναίκας κάτω των 13 ετών, άσεμνης επίθεσης εναντίον γυναίκας και άσεμνης επίθεσης εναντίον άνδρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE