Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο Λάμπρος Γεωργίου - Το φορτηγό του έπεσε σε χαράδρα

Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο Λάμπρος Γεωργίου - Το φορτηγό του έπεσε σε χαράδρα

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το απόγευμα στην επαρχία Λευκωσίας, έχασε τη ζωή του ο Λάμπρος Γεωργίου, 58 ετών από την Ανθούπολη.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.45μ.μ. χθες, ενώ ο 58χρονος οδηγούσε το φορτηγό όχημα του στον δρόμο Άλωνας – Πλατανιστάσας σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να καταλήξει σε χαράδρα τεσσάρων μέτρων περίπου.

Ο 58χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε εκτός του οχήματος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Βίντεο - «Δεν είναι απλό φαινόμενο»: Προειδοποίηση Λέκκα μετά τον σεισμό των 5,3 Ρίχτερ – Κρίσιμες ώρες για την Κύπρο

Μετά τον ισχυρό σεισμό των 5,3 Ρίχτερ που ταρακούνησε την Κύπρο το πρωί της Τετάρτης, 12 Νοεμβρίου, ο Καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής και Εφαρμοσμένης Γεωλογίας, Ευθύμιος Λέκκας, προειδοποιεί για την ανάγκη ψυχραιμίας αλλά και προσοχής, επισημαίνοντας ότι το φαινόμενο δεν είναι απλό και οι επόμενες 48 ώρες θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE