LIFESTYLE

Κύπρια τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Θέλω να ζήσω έναν δυνατό έρωτα»

Κύπρια τραγουδίστρια αποκαλύπτει:  «Θέλω να ζήσω έναν δυνατό έρωτα»

Χωρίς να αγχώνεται, προσβλέπει σε σταθερά βήµατα τόσο στην καριέρα, όσο και στην προσωπική της ζωή.

Παρ’ όλο που δηλώνει μόνη στην προσωπική της ζωή η Ελευθερία Ελευθερίου, παραδέχεται ότι θέλει να ζήσει έναν μεγάλο έρωτα, όμως αφήνει τους γάμους και την οικογένεια για πολύ αργότερα.

 «Μένω µόνη µου. Η οικογένειά µου είναι στην Κύπρο, περνάω καλά µε τους φίλους µου, ασχολούµαι µε τη δουλειά µου και εστιάζω σε αυτό. ∆εν επιδιώκω κάτι - αν είναι θα προκύψει», λέει χαριτολογώντας και συµπληρώνει: «Όπως είναι το όνοµα και το επώνυµο, είµαι κι εγώ ελεύθερη. Είµαι µια χαρά» λέει η ίδια στη real.

Η τραγουδίστρια ξέρει πολύ καλά τι ζητάει την κάθε στιγµή και προτιµά το καθετί -συµπεριλαµβανοµένης και µιας δικής της οικογένειας- να γίνεται στον καιρό του. «Θέλω να ζήσω έναν δυνατό έρωτα, αλλά το να κάνω οικογένεια, δεν µπορώ να πω ότι θα γίνει σύντοµα... Θα το έκανα µόνο αν είχα τον χρόνο να ασχοληθώ µε την οικογένεια και το παιδί. Είναι πολύ επιπόλαιο και εγωιστικό να φέρεις ένα παιδί στον κόσµο µόνο και µόνο επειδή το θέλεις εσύ ο ίδιος. Είµαι 26 χρόνων και αν το έκανα τώρα, θα άφηνα για ένα-δύο χρόνια τη δουλειά. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια µετά τα 30».

Είναι πολύ µικρή, άλλωστε, για να µη δοκιµάσει τις δυνάµεις της στο τραγούδι, που παραµένει η µεγάλη αγάπη της. Ήδη, νιώθει πολύ τυχερή επειδή, σε µια από τις δυσκολότερες περιόδους για τη χώρα µας, κάνει κάτι που αγαπά και µάλιστα ζει από αυτό. «Είµαι ευγνώµων που έχω καταφέρει από την Κύπρο να έρθω στην Ελλάδα, να κάνω κάτι που αγαπάω και να ζω από αυτό. Έχουµε ακούσει γενικά ότι είµαστε βολεµένοι. ∆ουλεύουµε µε βάση τα δεδοµένα που υπάρχουν τώρα. ∆εν έχουµε γλυκαθεί ποτέ από τα πολλά. ∆εν πέτυχα τις καλές εποχές, αντιθέτως πέτυχα τις πολύ δύσκολες...».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top