Λεμεσός: Tην συνέλαβαν μετά από… συνουσιασμό - Δείτε τι βρήκαν στο διαμέρισμα 25χρονης!

Λεμεσός: Tην συνέλαβαν μετά από… συνουσιασμό - Δείτε τι βρήκαν στο διαμέρισμα 25χρονης!

Στη σύλληψη 25χρονης προχώρησε η Αστυνομία για διεξαγωγή πορνείας.

Μετά από συγκεκριμένη πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία, για διεξαγωγή πορνείας σε συγκεκριμένο διαμέρισμα στη Λεμεσό, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού έθεσαν υπό παρακολούθηση το εν λόγω διαμέρισμα, ενώ εξασφαλίστηκε και δικαστικό ένταλμα έρευνας του διαμερίσματος.

Κατά την παρακολούθηση, οι αστυνομικοί είδαν άντρα, να εισέρχεται στο διαμέρισμα. Κατά την έξοδό του, τα μέλη του ΟΠΕ εισήλθαν στο χώρο, για διεξαγωγή της έρευνας.

Εντός του διαμερίσματος, βρισκόταν 25χρονη, ενώ από τις έρευνες εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια αριθμός προφυλακτικών, σεξουαλικών βοηθημάτων και κινητών τηλεφώνων, καθώς και το χρηματικό ποσό των €135.

Εναντίον της 25χρονης εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE