Πήρε τα πάνω της! Ποιά είναι η Κύπρια τραγουδίστρια που θα κάνει φέτος τη διαφορά στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας;

Πήρε τα πάνω της! Ποιά είναι η Κύπρια τραγουδίστρια που θα κάνει φέτος τη διαφορά στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας;

Τυχεροί είναι όσοι μένουν Αθήνα αλλά και όσοι καταφέρουν να νυχτοπερπατήσουν φέτος στην πρωτεύουσα της διασκέδασης! Πάντως άρχισαν να μας μπαίνουν ιδέες για ένα ταξιδάκι αστραπή!

Μετά από δύο πολύ επιτυχημένες χρονιές στο Acro, ο Γιώργος Σαμπάνης συνεχίζει έχοντας δίπλα του την εντυπωσιακή pop τραγουδίστρια Τάμτα.

Νέο πρόσωπο στο σχήμα θα είναι η αγαπημένη μας ερμηνεύτρια Ευρυδίκη, με την ιδιαίτερη φωνή και την ξεχωριστή σκηνική παρουσία.

Ο Γιώργος Σαμπάνης, η Ευρυδίκη και η Τάμτα θα κάνουν πρεμιέρα στο Acro από την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015.

Το πρόγραμμα θα είναι πολυδιάστατο με ποικιλία μουσικών ακουσμάτων από την Pop, Rock σκηνή μέχρι το ελαφρολαϊκό και έντεχνο λαϊκό.

Στο γνώριμο στέκι της Ιεράς Οδού, στο Acro, έναν από τους ωραιότερους χώρους της Αθήνας, όπως πέρυσι έτσι και φέτος έχει στηθεί ένα "διαφορετικό" party.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Μεταβαίνει στη Μολδαβία - Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της ΚΔ στη χώρα

Οι διμερείς σχέσεις Κύπρου – Μολδαβίας, η ενταξιακή πορεία της Μολδαβίας στην ΕΕ, οι περιφερειακές εξελίξεις, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό θα είναι ανάμεσα στα θέματα που θα απασχολήσουν τις συνομιλίες που θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με την Πρόεδρο της Μολδαβίας, κατά τη σημερινή, πρώτη επίσημη επίσκεψη Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Μολδαβία.

BEST OF TOTHEMAONLINE