Επιθέσεις μακράς εμβέλειας στο εσωτερικό της Ρωσίας θέλει το Κίεβο

Επιθέσεις μακράς εμβέλειας στο εσωτερικό της Ρωσίας θέλει το Κίεβο

Το Κίεβο θέλει οι σύμμαχοί του να άρουν τους περιορισμούς για επιθέσεις μακράς εμβέλειας στο εσωτερικό της Ρωσίας, ώστε να μπορεί να καταστρέψει συστηματικά τις ρωσικές αεροπορικές βάσεις όπου σταθμεύουν αεροσκάφη που χρησιμοποιούνται σε επιθέσεις κατά της Ουκρανίας, δήλωσε σήμερα ένας εκ των συμβούλων του Ουκρανού Προέδρου.

Ο Μιχαήλο Ποντολιάκ δήλωσε με ανάρτηση του στο Χ ότι το Κίεβο επιδιώκει την καταστροφή των αεροπορικών βάσεων από τις οποίες απογειώνονται ρωσικά αεροσκάφη για να πραγματοποιήσουν «εσκεμμένα μαζικά πλήγματα κατά του άμαχου πληθυσμού και πολιτικών υποδομών».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έφθασε στη Βοσνία ο ΠτΔ για επίσκεψη εργασίας - Όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Έφθασε στη Βοσνία ο ΠτΔ για επίσκεψη εργασίας - Όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης έφθασε στο Σεράγεβο, της Βοσνίας Ερζεγοβίνης, όπου θα πραγματοποιήσει μονοήμερη επίσκεψη εργασίας, ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, το πρώτο εξάμηνο του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE