Στην Εντατική ο νεοσύλλεκτος που αισθάνθηκε αδιαθεσία - Η ανακοίνωση του Υπ. Άμυνας

Στην Εντατική ο νεοσύλλεκτος που αισθάνθηκε αδιαθεσία - Η ανακοίνωση του Υπ. Άμυνας

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται οπλίτης της 2024 ΕΣΣΟ, ο οποίος αισθάνθηκε χθες αδιαθεσία.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας αναφέρεται ότι «γύρω στις 08.20 της Παρασκευής 12 Ιουλίου, οπλίτης της 2024 ΕΣΣΟ, μετά το πέρας της πρωινής σωματικής αγωγής αισθάνθηκε αδιαθεσία και μετά από εξέταση από τον ιατρό της Μονάδας κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας».

Προστίθεται ότι «ο οπλίτης υποβάλλεται στη δέουσα ιατρική φροντίδα και σε εργαστηριακές εξετάσεις, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «τον οπλίτη και την οικογένεια του επισκέφθηκαν τόσο ο Υπουργός Άμυνας όσο και ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς».

Το Υπουργείο Άμυνας «θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση κατόπιν της ιατρικής γνωμάτευσης, πληροφορώντας για την κατάσταση της υγείας του οπλίτη», αναφέρεται, τέλος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.