ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πιτσιλίδης «πυροβολεί» τον Αρχιεπίσκοπο μέσω facebook – Τον χαρακτηρίζει ρατσιστή και ξενοφοβικό ή είναι η ιδέα μας; (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Ο Πιτσιλίδης  «πυροβολεί» τον Αρχιεπίσκοπο μέσω facebook – Τον χαρακτηρίζει ρατσιστή και ξενοφοβικό ή είναι η ιδέα μας; (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Μετά τον αφορισμό του από την Συνοδική Επιτροπή που ο Αντρέας Πιτσιλίδης κάνει το δικό του σχόλιο αινιγματικό σχόλιο για απόφαση

Καλώ κι εγώ πάντες «να κωφεύσουν» σ'όσα υποστηρίζω. Υποκειμενική επιστημονική γνώμη εκφράζω άλλωστε. Καλώ ωστόσο όλους να συνεχίσουν να σκέφτονται ελεύθερα και να μην λησμονούν το μήνυμα της αγάπης του Ευαγγελίου. Θα 'λεγε κι ο ποιητής πως «ο Θεός δεν έχει άλλα χέρια εκτός απ'τα δικά μας». Ας απεκδυθούμε όλοι κάτι απ'το υστέρημά μας, για συνανθρώπους μας που το χρειάζονται απ᾽όπου κιαν κατάγονται, όποιο χρώμα κιαν έχει το δέρμα τους, όποιον ή όποιαν κι αν αυτοί αγαπούν και σ' οποιονδήποτε Θεό κιαν τις ελπίδες τους ακουμπούν.

Υ.Γ φράση: « ἄφες αὐτοῖς˙ οὐ γὰρ οἴδασι τί ποιοῦσι »

© στην φωτογραφία οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή/και καταστάσεις... είναι εντελώς τυχαία.

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Πάντως κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια.. Ας θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές των δυο ανδρών όταν κατηγορούσαν ο ένας τον άλλον!

 

Διαβάστε περισσότερα: Αφορίστηκε ο Αντρέας Πιτσιλλίδης απο την Συνοδική Επιτροπή

Τάσος Χριστοδούλου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top