Έφυγε αναπάντεχα από την ζωή ο 15χρονος Αντώνης - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός των οπαδών της Ομόνοιας

 Έφυγε αναπάντεχα από την ζωή ο 15χρονος Αντώνης - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός των οπαδών της Ομόνοιας

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε ο θάνατος του 15χρονου, Αντώνη Κωνσταντίνου από τη Λευκωσία, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένεια και φίλους του.

Τον άτυχο Αντώνη, ο οποίος απεβίωσε στις 15/07/2024 και ήταν οπαδός της Ομόνοιας, αποχαιρέτησε ο σύνδεσμος της Ομόνοιας « TLR 48».

Όπως φαίνεται και από το βίντεο πιο κάτω, οι οπαδοί της Ομόνοιας τον αποχαιρέτησαν με πυρσούς και με ένα πανί στο οποίο αναγράφεται: «Αντώνη ψυχάρα για πάντα τριφυλλάρα».

«Ο Αντώνης φίλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ετών 15 έφυγε από κοντά μας απροσδόκητα. Το σύντομο πέρασμα του θα παραμείνει ανεξίτηλο στις μνήμες μας. Καλό ταξίδι στον καταπράσινο ουρανό αδερφέ», γράφει η ανάρτηση του συνδέσμου.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινή συνάντηση με Ζελένσκι, Κόστα και Φον Ντερ Λαΐεν πριν την τελετή για την Προεδρία

ΠτΔ: Κοινή συνάντηση με Ζελένσκι, Κόστα και Φον Ντερ Λαΐεν πριν την τελετή για την Προεδρία

Κοινή συνάντηση με τους Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Αντόνιο Κόστα και Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την ημέρα της τελετής έναρξης της Κυπριακής Προεδρίας της ΕΕ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE