Ξέσπασε πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού - Στη μάχη πέντε πτητικά μέσα - Δείτε βίντεο

Ξέσπασε πυρκαγιά στην Επαρχία Λεμεσού - Στη μάχη πέντε πτητικά μέσα - Δείτε βίντεο

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/7) σε άγρια βλάστηση και δέντρα στο Φασούρι-Ασώματο, Επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον Ανδρέα Κεττή «ανταποκρίθηκαμε για υποστήριξη των Βρετανικών Βάσεων καθότι είναι χώρος δικής τους επιχειρησιακής ευθύνης. Επιχειρούμε με δύο πυροσβεστικά οχήματα από Πυροσβεστικούς σταθμούς Λεμεσού. Στην πυρκαγιά επιχειρούν και επίγειες Πυροσβεστικές δυνάμεις των Βρετανικών Βάσεων. Την κατάσβεση υποστηρίζουν και τέσσερα αεροσκάφη πυρόσβεσης».

Σύμφωνα με ενημέρωση από τις Βρετανικές Βάσεις, η φωτιά ακόμη να τεθεί υπό έλεγχο. Συμμετέχουν πέντε αεροσκάφη, ένα από το 84Sqn των Βρετανικών Βάσεων και τέσσερα από το Τμήμα Δασών. Παρευρίσκονται επίσης, τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα των Βρετανικών Βάσεων, δύο από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και δύο από το Τμήμα Δασών.
 

Δείτε βίντεο:

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE