ΥΠΕΞ Κύπρου - ΗΒ: Συζήτησαν διμερείς σχέσεις, Κυπριακό και Μέση Ανατολή

ΥΠΕΞ Κύπρου - ΗΒ: Συζήτησαν διμερείς σχέσεις, Κυπριακό και Μέση Ανατολή

Για τις διμερείς σχέσεις Κύπρου - Ηνωμένου Βασιλείου, το Κυπριακό και την κρίση στη Μέση Ανατολή συζήτησαν οι Κύπριος Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος και ο Βρετανός ομόλογός του Ντέιβιντ Λάμι.

Σύμφωνα με σημερινή ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό X του Υπουργείου Εξωτερικών, οι κύριοι Κόμπος και Λάμι είχαν τη Δευτέρα τηλεφωνική επικοινωνία κατά την οποία επικεντρώθηκαν στις διμερείς σχέσεις Κύπρου-ΗΒ, στις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και στις εντάσεις στη Μέση Ανατολή που απαιτούν, όπως σημειώνεται, επείγουσα αποκλιμάκωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Κ. Ντιάν ενημερώνει τα κράτη-μέλη ΣΑ ΟΗΕ: Ενδέχεται επίσκεψη ΓΓ ΟΗΕ στην Κύπρο

Ο Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ ΟΗΕ στη Κύπρο και επικεφαλής της ειρηνευτικής δύναμης του διεθνούς οργανισμού στο νησί (ΟΥΝΦΙΚΥΠ), Κασίμ Ντιάν, θα ενημερώσει σήμερα στις 15:00 τοπική ώρα (22:00 ώρα Κύπρου) το Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών σε κλειστές διαβουλεύσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE