Μέχρι πού θα φτάσει η θερμοκρασία σήμερα - Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο

Μέχρι πού θα φτάσει η θερμοκρασία σήμερα - Τι καιρό θα κάνει το Σαββατοκύριακο

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα στα δυτικά παράλια θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις.

Εποχική χαμηλή πίεση και θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Σταδιακά, νεφώσεις που θα αναπτυχθούν στα ορεινά αναμένεται το απόγευμα να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και αρχικά τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί ασθενείς και σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα στα νοτιοανατολικά παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά αργότερα θα καταστεί γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 33 στα δυτικά και στα νοτιοδυτικά παράλια, γύρω στους 36 στα βόρεια παράλια, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 31 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο τοπικά αυξημένης χαμηλής νέφωσης στα παράλια. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά καταβατικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά τοπικά στα δυτικά θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά, στα νοτιοδυτικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 25 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος, παρόλο που το απόγευμα του Σαββάτου θα παρατηρηθούν τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία μέχρι την Κυριακή θα παραμείνει περίπου στα ίδια επίπεδα, ενώ τη Δευτέρα θα σημειώσει μικρή πτώση, για να συνεχίσει ωστόσο να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE