Θεσσαλονίκη: Κοριτσάκι 2,5 ετών έκανε βόλτες μόνο του - Συνελήφθη η γιαγιά του

Θεσσαλονίκη: Κοριτσάκι 2,5 ετών έκανε βόλτες μόνο του - Συνελήφθη η γιαγιά του

Συνελήφθη μια γυναίκα 41 ετών στη δυτική Θεσσαλονίκης για έκθεση της μόλις δυόμισι ετών εγγονής της, που είχε αναλάβει να φροντίσει.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Αμπελοκήπων - Μενεμένης, χθες το πρωί ειδοποιήθηκαν από διερχόμενο άτομο πως ένα κοριτσάκι περιφέρεται στην περιοχή. Άμεσα κινητοποιήθηκαν, εντόπισαν το παιδί και προχώρησαν στη σύλληψη της γιαγιά του, η οποία είχε αναλάβει τη φύλαξή του.

Η 41 ετών γυναίκα θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανήλικο παιδί παραδόθηκε σε συγγενικό πρόσωπο και συγκεκριμένα, στον αδελφό της συλληφθείσας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία: Χτύπησε στο πεζοδρόμιο και ανατράπηκε η μοτοσικλέτα – Κρίσιμα 20χρονος

Γύρω στις 6.20μ.μ. χθες Παρασκευή (01/08), ενώ 20χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στη λεωφόρο Στροβόλου στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο πεζοδρόμιο και να ανατραπεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE