Γιώργος Πλατής: Το όχημα του διέγραψε τρελή πορεία - Τυλίχθηκε στις φλόγες

Γιώργος Πλατής: Το όχημα του διέγραψε τρελή πορεία - Τυλίχθηκε στις φλόγες

Θλίψη προκάλεσε στον ΑΠΟΕΛ ο φρικτός θάνατος του προπονητής φούτσαλ Γιώργου Πλατή ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 54 ετών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, το νέο θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε στη 01:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Κοκκινοτριμιθιάς.

Ο άτυχος 54χρονος επέστρεφε στο σπίτι του στο Μάμμαρι, όταν υπό άγνωστες συνθήκες απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος του.

Το όχημα του 54χρονου διέγραψε μια τρελή πορεία κτυπώντας στο κεντρικό τσιμεντένιο διαχωριστικό και ακολούθως στο αριστερό κιγκλίδωμα προτού τυλιχθεί στις φλόγες και καταλήξει ακινητοποιημένο στη δεξιά πλευρά του δρόμου.

Μετά τις απανωτές προσκρούσεις το όχημα ανεφλέγη εν κινήσει και η σορός του 54χρονου ανασύρθηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Η νεκροτομή θα διενεργηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Την ίδια ώρα η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE