Παραπονιέστε για την κίνηση στην Κύπρο; Δείτε τι γίνεται όταν έχει μποτιλιάρισμα στην Κίνα

Παραπονιέστε για την κίνηση στην Κύπρο; Δείτε τι γίνεται όταν έχει μποτιλιάρισμα στην Κίνα

Καθυστερήσεις στο δρόμο με τις... 50 λωρίδες!- Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

Μπορεί οι λέξεις μποτιλιάρισμα, καθυστερήσεις, αυξημένη κίνηση, μαζική έξοδος εκδρομέων να αποτελούν δημοσιογραφικά κλισέ στην Ελλάδα. Στην Κίνα πάλι λαμβάνουν εντελώς διαφορετικές διαστάσεις.

Πόσο ακριβώς διαφορετικές διαστάσεις, μπορεί κανείς εύκολα να καταλάβει βλέποντας τις παρακάτω φωτογραφίες και τα βίντεο από το μποτιλιάρισμα στο τέλος της αργίας διάρκειας μιας εβδομάδας λόγω της εθνικής εορτής της χώρας- φωτογραφίες και βίντεο που τραβήχτηκαν, σημειωτέον, από drone.

Οι διακοπές άρχισαν την 1η Οκτωβρίου και στο τέλος της εβδομάδας οι 750 εκατομμύρια εκδρομείς (!) πήραν το δρόμο της επιστροφής.

Στον κύριο αυτοκινητόδρομο που οδηγεί στο Πεκίνο- ο οποίος διαθέτει 50 λωρίδες (!) σχηματίστηκαν απερίγραπτες ουρές οχημάτων όταν τμήμα του δρόμου έκλεισε.

Ο συγκεκριμένος αυτοκινητόδρομος είναι η κύρια οδός που χρησιμοποιούν όσοι ταξιδεύουν στην ανατολική πλευρά της χώρας, αλλά παρόμοιες εικόνες καταγράφηκαν και σε άλλους αυτοκινητόδρομους.

Chinavehicles2

Chinavehicles3

Chinavehicles4

Chinavehicles5

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Ολγκίν: Συνάντηση 5 συν 1 θα εξεταστεί μόνο όταν οι συνθήκες ωριμάσουν

Η διαδικασία στο Κυπριακό προχωρά με αργό ρυθμό αλλά είναι δυναμική, δήλωσε στο τουρκικό πρακτορείο ειδήλωσεη ΑΝΚΑ η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για την Κύπρο, Μαρία Άνγκελα Ολγκίν υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι για να καταστεί δυνατή η μετάβαση σε διευρυμένη συνάντηση 5+1 απαιτείται η υλοποίηση συγκεκριμένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης. «Το 5+1 δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά θα εξεταστεί μόνο όταν ‘οι συνθήκες ωριμάσουν’», ανέφερε.

BEST OF TOTHEMAONLINE