Γιος βιντεοσκοπεί την πορνοστάρ μητέρα του στο OnlyFans να κάνει σεξ – «Είναι απλώς μια δουλειά»

Γιος βιντεοσκοπεί την πορνοστάρ μητέρα του στο OnlyFans να κάνει σεξ – «Είναι απλώς μια δουλειά»

Σάλο προκάλεσε η απόφαση μιας μητέρας που είναι πορνοστάρ στο OnlyFans να ζητήσει από τον γιο της να τη βιντεοσκοπεί την ώρα που κάνει σεξ, με τον νεαρό εν τέλει να πιστεύει ότι απλά κάνει μια δουλειά, όπως όλες οι άλλες.

Ο 19χρονος Arthur έδωσε συνέντευξη μαζί με τη μητέρα του, Andressa Urach, στο ισπανικό κανάλι «Programa Chupim», αναφέροντας ότι δεν βρίσκουν κάτι παράξενο σε αυτό που γίνεται. Ωστόσο, υποστήριξαν πως έρχονται σε αμήχανη θέση, όταν δέχονται αρνητική κριτική.

«Είναι απλώς μια δουλειά», είπε ο νεαρός, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, αναφέροντας πως η μητέρα του του ζήτησε να τη βιντεοσκοπεί. Μάλιστα, στην αρχή διαφώνησε με την ιδέα, αλλά οι αντιρρήσεις του κάμφθηκαν μετά το πρώτο γύρισμα.

Παρά την επιτυχημένη συνεργασία τους, όμως, αρκετοί χρήστες των social media δήλωσαν αηδιασμένοι με αυτά που άκουσαν.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Andressa Urach (@andressaurachoficial)

«Περιμένετε ένα λεπτό, για να καταλάβω καλά», είπε ένας χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. «Η μητέρα είναι πορνοστάρ και ο γιος, ο ίδιος της ο γιος που γέννησε, είναι αυτός που βιντεοσκοπεί τη μητέρα του; Σε τι έχει μετατραπεί ο κόσμος;». Ένας άλλος το χαρακτήρισε «αηδιαστικό» και «ντροπιαστικό», ενώ ένας τρίτος χρήστης υποστήριξε: «Η κοινωνία έχει χάσει τις αξίες, την ακεραιότητα και την αξιοπρέπειά της. Έχουμε μητέρες που έχουν τα παιδιά τους, για να γυρίσουν σκηνές σεξ, λες και είναι φυσιολογικό…».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Andressa Urach (@andressaurachoficial)

Πηγή: newsbeast.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

Έχω υποσχεθεί στον κυπριακό λαό ότι θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να δημιουργηθούν οι συνθήκες επανέναρξης των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κάποιες ανακοινώσεις προς αυτή την κατεύθυνση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE