Με την απειλή μαχαιριού έκλεψε το πορτοφόλι 32χρονου - Συνελήφθη 29χρονος

Με την απειλή μαχαιριού έκλεψε το πορτοφόλι 32χρονου - Συνελήφθη 29χρονος

Υπόθεση ληστείας με θύμα 32χρονο, διερευνά η Αστυνομία, στην επαρχία Αμμοχώστου. Για σκοπούς διευκόλυνσης των ανακρίσεων, μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, συνέλαβαν σήμερα, 29χρονο.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, στις 25 Αυγούστου 2024, από τον 32χρονο. Σύμφωνα με την καταγγελία, γύρω στις 5.30π.μ. της 25ης Αυγούστου, ενώ ο παραπονούμενος βρισκόταν σε ανοιχτό χώρο στην επαρχία Αμμοχώστου, τον προσέγγισε άγνωστος άνδρας, ο οποίος υπό την απειλή μαχαιριού, του έκλεψε το κινητό του τηλέφωνο.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον 29χρονου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE