ΕΚΤΑΚΤΟ: Απίστευτο! Καμία ποινή στον 36χρονο που παρενοχλούσε τις ξαδέλφες του! Τον άφησαν ελεύθερο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απίστευτο! Καμία ποινή στον 36χρονο που παρενοχλούσε τις ξαδέλφες του! Τον άφησαν ελεύθερο

Ενώ όλοι περίμεναν να επιβληθεί ποινή φυλάκισης στον 36χρονο που ομολόγησε ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά τις ξαδέλφες του, το Κακουργιοδικείο Λεμεσού αποφάσισε ότι ναι μεν είναι ένοχος αλλά θα αφεθεί ελεύθερος!

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας η απόφαση έφερε θύελλα αντιδράσεων, αφού θεωρείται ποινή χάδι καθώς του επιβλήθηκε εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ μόνο εαν ξαναπράξει κάτι παρόμοιο στα επόμενα δυο χρόνια. 

Το Κακουργιοδικείο θεώρησε ότι οι 3 μήνες στις Κεντρικές Φυλακές ήταν αρκετή ποινή για ένα τόσο σοβαρό αδίκημα

Τι να πει κανείς!

Δείτε εδώ περισσότερα 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE