Χειροπέδες σε 37χρονο: Τον «τσάκωσαν» για κλοπές από αυτοκίνητα στη Λεμεσό

Χειροπέδες σε 37χρονο: Τον «τσάκωσαν» για κλοπές από αυτοκίνητα στη Λεμεσό

Στη σύλληψη 37χρονου, προχώρησε χθες η Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με δύο υποθέσεις κλοπών από αυτοκίνητα, που διαπράχθηκαν τον περασμένο Μάιο, στη Λεμεσό.

Οι δύο υποθέσεις είχαν καταγγελθεί στην Αστυνομία, στις 30 Μαΐου 2024. Σύμφωνα με τις δύο καταγγελίες, άγνωστοι έκλεψαν διάφορα αντικείμενα από τα οχήματα των παραπονούμενων, αφού προηγουμένως προκάλεσαν ζημιές στα αυτοκίνητα.

Από τη διερεύνηση των δύο υποθέσεων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο προσώπων, τα οποία συνελήφθησαν την 31 η Μαΐου.

Μαρτυρία προέκυψε και εναντίον του 37χρονου. Εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα παρέμβαση Χαμενεΐ: «Τιμωρούμε το Ισραήλ αυτή τη στιγμή» - Δεκάδες χτυπήματα του ισραηλινού στρατού στην Τεχεράνη

LIVE: Νέα παρέμβαση Χαμενεΐ: «Τιμωρούμε το Ισραήλ αυτή τη στιγμή» - Δεκάδες χτυπήματα του ισραηλινού στρατού στην Τεχεράνη

Επιθέσεις συνεχίζουν να ανταλλάσσουν Ισραήλ και Ιράν, με τη σύγκρουση να διανύει εσχάτως την όγδοη ημέρα της. Όλες οι εξελίξεις. 

BEST OF TOTHEMAONLINE