LIFESTYLE

Δημοσιογράφος «πυροβολεί» δημοσιογράφους - Το ξέσπασμα του Τσουρούλλη

Δημοσιογράφος «πυροβολεί» δημοσιογράφους - Το ξέσπασμα του Τσουρούλλη

Άσχημα άρχισε η νέα τηλεοπτική χρονιά για το Σίγμα. Όχι τόσο λόγω των ποσοστών τηλεθέασης, αλλά λόγω ενός αδικαιολόγητου πολέμου, θα λέγαμε, που δέχεται το δημοσιογραφικό συγκρότημα.

Στο στόχαστρο αυτή τη φορά μπήκε ολόκληρη η δημοσιογραφική ομάδα του δελτίου ειδήσεων του Σίγμα.  Σε δημοσίευμα σαββατιάτικου περιοδικού με τίτλο «Τσουρούλλης μόνος και έρμος»,  αποδίδονται απίστευτοι και υποτιμητικοί χαρακτηρισμοί στους δημοσιογράφους του καναλιού.  

 

Το θλιβερό είναι ότι αυτό το κείμενο γράφτηκε από δημοσιογράφο…

Ήδη από το πρωί  οι δημοσιογράφοι του Σίγμα είναι έξω φρένων και από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης απαντούν στον… συνάδελφο τους, που τους «πυροβολεί».

Μετά την καταξιωμένη και επί σειρά ετών δημοσιογράφο Άντρη Δανιήλ (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), η οποία μάλιστα προχθές κάλυψε συνέντευξη της Μέρκελ και του Ολάντ, σειρά πήρε ο Διευθύνων Σύμβουλος του συγκροτήματος Δία και Διευθυντής Ειδήσεων του Σίγμα, Χρύσανθος Τσουρούλλης.

Ο Τσουρούλλης, ποστάροντας συνέντευξη του σε περιοδικό,  στην προσωπική σελίδα του στο facebook, έγραψε «όσο μας χτυπάτε απλά μας κάνετε πιο δυνατούς... Άλλωστε οι πολεμιστές ποτέ δεν ρωτούνε... Απλά μάχονται...»


To επίμαχο δημοσίευμα 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top