ΚΟΠ: Οι ευθύνες είναι συλλογικές και πρέπει να αναληφθούν από όλους

ΚΟΠ: Οι ευθύνες είναι συλλογικές και πρέπει να αναληφθούν από όλους

Οι ευθύνες για τη βια στα γήπεδα είναι συλλογικές και πρέπει να αναληφθούν από όλους, έτσι ώστε να διεξάγονται αγώνες με ασφάλεια, ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της ΚΟΠ Κωνσταντίνος Σιαμπουλής.

Μιλώντας επίσης στο πρωινό δρομολόγιο,ο κύριος Σιαμπουλής είπε ότι την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη της ηγεσίας της ΚΟΠ με τους προέδρους των σωματείων της πρώτης κατηγορίας, στην οποία θα αξιολογηθεί η κατάσταση.

Μετά τη σύσκεψη ανέφερε ενδεχομένως να υπάρξουν ανακοινώσεις, για το πρόβλημα της βίας στα γήπεδα.

Για τα επεισόδια της περασμένης Κυριακής, ο κύριος Σιαμπουλής είπε ότι θα επιβληθούν οι ανάλογες ποινές από τον αθλητικό δικαστή, ενώπιον του οποίου θα τεθούν όλα τα δεδομένα.

Πηγή: Ραδιόφωνο ΡΙΚ/news.rik.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

Σημαντικό οικονομικό ορόσημο για την Κύπρο αποτελεί, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Standard & Poor’s, από τη βαθμίδα «A-» στη βαθμίδα «A», με διατήρηση θετικής προοπτικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE