LIFESTYLE

Νέα ζωή για τον Γιώργο Αλκαίο: Δείτε το υπέροχο ξενοδοχείο που άνοιξε στη Μήλο

Νέα ζωή για τον Γιώργο Αλκαίο: Δείτε το υπέροχο ξενοδοχείο που άνοιξε στη Μήλο

Δείτε το υπερπολυτελές ξενοδοχείο του Γιώργου Αλκαίου στη Μήλο...

Εδώ και πέντε και πλέον χρόνια, από το 2010 δηλαδή, μετά τη συμμετοχή του στη Eurovision, ο Γιώργος Αλκαίος ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Μήλος, όπου έχει φτιάξει ένα πανέμορφο ξενοδοχείο, έχει γίνει πλέον το καταφύγιό του.

Αρχικά ο Γιώργος Αλκαίος επέλεξε να μείνει για λίγο στο Νησί της Αφροδίτης προκειμένου να ηρεμήσει από την ένταση που μια συμμετοχή στη Eurovision κουβαλά, αλλά και προκειμένου να καλύψει την ανάγκη του για απομόνωση μετά το θάνατο της αγαπημένης του γιαγιάς. Σε ένα οικόπεδο της αγαπημένης του γιαγιάς στο χωριό Πολλώνια της Μήλου, μάλιστα, ο τραγουδιστής ξεκίνησε λίγο αργότερα να φτιάχνει το δικό του σπίτι και σιγά σιγά το δικό του ξενοδοχείο! Πρόκειται για ένα πανέμορφο, μίνιμαλ boutique hotel, σε κυκλαδίτικο στιλ, το οποίο… βάφτισε «Salt».

Το ξενοδοχείο του Γιώργου Αλκαίου αποτελείται από σουίτες και πολυτελή δωμάτια που έχουν πάρει το όνομά τους από τις δαντελένιες παραλίες του νησιού, ενώ προσφέρει ποιότητα, άνεση και πολυτέλεια σε πολύ προσιτές τιμές.

Φυσικά, ο τραγουδιστής, μπορεί να έχει εγκαταλείψει την πρωτεύουσα, αλλά όχι και τη δημιουργία. Μέσα στο σπίτι του έχει φτιάξει ένα σύγχρονο στούντιο, όπου γράφει στίχους και συνθέτει μουσική.

«Ενιωσα πως έπρεπε να αποτραβηχτώ, όταν έβλεπα πως υπήρχε γκρίνια στα μαγαζιά, εξαιτίας της κρίσης», έχει δηλώσει σε πιο παλιά συνέντευξή του ο Γιώργος Αλκαίος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top