LIFESTYLE

Καλλιστεία 2000! Δείτε ποιες πήραν τους τίτλους και θα χαμογελάσετε! Είναι γνωστές και πετυχημένες (ΦΩΤΟ)

Καλλιστεία 2000! Δείτε ποιες πήραν τους τίτλους και θα χαμογελάσετε! Είναι γνωστές και πετυχημένες (ΦΩΤΟ)

Είναι τα τελευταία χρόνια αναμφίβολα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας με στροφή στην καριέρα της 180 μοίρες.

Ο λόγος για την Καρολίνα Κυπριανού που από την πασαρέλα όπου γοήτευσε το κυπριακό κοινό αρχές του 2000 πέρασε σταδιακά μέσα από τον απαιτητικό κόσμο της Τηλεόραση με παρουσίαση κεντρικών δελτίων Ειδήσεων για να φτάσουμε στο σήμερα που «υπηρετεί» με απόλυτη επιτυχία το χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης μέσα από νευραλγικές θέσεις σε Πανεπιστήμια και Κολλέγια.

Μετά από ένα πέρασμα από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις η Καρολίνα Κυπριανού είναι πλέον ένα από τα βασικά κλειδιά επιτυχίας του κολλεγίου CDA στην Πάφο όντας η επικεφαλής του δύσκολου και απαιτητικού Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας.

Πάντα φινετσάτη, χαμογελαστή, σοβαρή και ιδιαίτερα προσεκτική στα λόγια της βγάζει τον επαγγελματισμό που απαιτείται η Καρολίνα και δίνει χειροπιαστά την απόδειξη ότι η ομορφιά μπορεί να συνδυαστεί με εξυπνάδα και επαγγελματική επιτυχία.

Σήμερα, παντρεμένη και μανούλα, παραμένει λαμπερή και μοιάζει πιο εκθαμβωτική από ποτέ. Η Καρολίνα μας πρωτοσυστήθηκε τότε στα καλλιστεία του 2000 και όλοι όσοι τα θυμούνται, ειδικά στην Πάφο, λέγαμε με περηφάνεια και καμάρι ότι «η Καρολίνα είναι απο την Πάφο» λες και θέλαμε να αποδείξουμε σε κάποιους ότι εδώ γεννήθηκε η Θεά της Ομορφιάς, η Αφροδίτη.

Η Καρολίνα μας λοιπόν, κατάφερε να διακριθεί μέσα στις καλύτερες τότε διαγωνιζόμενες εξασφαλίζοντας τον τίτλο της MISS CALSBERG 2000.

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Eurovision 2024: Η θέση της Κύπρου και της Ελλάδας στα προγνωστικά του televoting



Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Οι ιερείς σε όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες έψαλαν το χαρμόσυνο μήνυμα της Πρώτης Αναστάσεως, κατά την τελετή της Ακολουθίας του εσπερινού του Μεγάλου Σαββάτου, που πάντα τελείται το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top