Στην Κίνα «ψαρεύοντας» επενδύσεις ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Στην Κίνα «ψαρεύοντας» επενδύσεις ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Σημαντικό ταξίδι πραγματοποιεί το απόγευμα της Τρίτης 13/10, για την Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Τον Πρόεδρο θα συνοδεύουν στο ταξίδι ο Υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης, ο Υπουργός Μεταφορών, Μάριος Δημητριάδης και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης

Κατά την παραμονή του στο Πεκίνο, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κίνας κ. Xi Jinping και θα συμμετάσχει στις εργασίες της Ειδικής Συνόδου των Ασιατικών Πολιτικών Κομμάτων για την Οδό του Μεταξιού.

Επίσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μιλήσει σε Πανεπιστήμιο του Πεκίνου.  

Στις 16 Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προσφωνήσει το Επιχειρηματικό Φόρουμ, που διοργανώνει το ΚΕΒΕ, στο Πεκίνο.

Ακολούθως θα αναχωρήσει για τη Σαγκάη, όπου θα χαιρετίσει εκδήλωση που διοργανώνει ο Κυπριακός Σύνδεσμος Επιχειρηματικών Ανάπτυξης Γης.

Κέρδος πάντως θα θεωρηθεί, εάν ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, καταφέρει να εξασφαλίσει επενδύσεις με πιο πιθανούς τον τομέα των μεταφορών και του τουρισμού.   

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 19 Οκτωβρίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.