ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σ.Σ. το νέο θύμα τροχαίου δυτυχήματος - Απεβίωσε μετά από πέντε ημέρες

Ο  Σ.Σ. το νέο θύμα τροχαίου δυτυχήματος - Απεβίωσε μετά από πέντε ημέρες

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 18χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν από την περασμένη Πέμπτη, 08/10, διασωληνομένος στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, μετά από σοβαρό τροχαίο.

Την τελευταία του πνοή, μετά από πέντε μέρες, άφησε ο 18χρονος εθνοφρουρός Σάββας Συμεού από το Τσέρι. Ο νεαρός τραυματίστηκε βαριά σε τροχαίο ατύχημα με μοτοσυκλέτα, το οποίο  σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με την αστυνομία 32χρονος, γύρω στις 9, ενώ οδηγούσε επί της λεωφόρου Αναλιόντα, στην προσπάθεια του να στρίψει δεξιά ανέκοψε την πορεία του μοτοσικλετιστή.

Από την σφοδρή σύγκρουση ο 18χρονος, εκτινάχτηκε από την αγωνιστική μοτοσικλέτα του και σφήνωσε στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου 25χρονη, η οποία βρισκόταν σε αλτ, και επιχειρούσε να εισέλθει στη λεωφόρο.

Ο μοτοσικλετιστής εγκλωβίστηκε κάτω από το όχημα και για τον απεγκλωβισμό του χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με μαρτυρία, που εξασφάλισε η αστυνομία, τα φώτα της μοτοσικλέτας φέρεται να ήταν σβηστά, ενώ ο 18χρονος δεν έφερε προστατευτικό κράνος.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν μέχρι σήμερα (13/10/15).  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top